Зіркову балерину відправили в церкву, а скандальну телеведучу - до психіатра: Черговий ефір "Танців з зірками" відзначився скандалом (відео)

Під час третього прямого ефіру між Ольгою Фреймут та Катериною Кухар розгорівся конфлікт. Так, телеведуча емоційно відреагувала на критику судді шоу її танцю.

Фреймут разом з партнером Іллею Падзиною станцювала на паркеті спокусливу самбу, після чого Кухар заявила, що для телеведучої цей танець, як "довічне ув'язнення". Ольга не стала мовчати й відповіла "за всіх", кого суддя коли-небудь критикувала на шоу, передають Патріоти України.

"Тільки давай без образ, добре? Я дуже довго трималася... Я скажу від імені всіх твоїх жертв, тому що ти вже тут багато років на шоу. Сидиш тут королевою, злітаєш, живиш свою гординю на тлі наших недоліків. І замість того, щоб сидіти й судити нас тут – ти б пішла до церкви та покаялася", – заявила Фреймут.

Кухар відповіла, що згодна піти до церкви, але тільки разом з Ольгою. "Я з цим згодна, але піду туди тільки разом з тобою. А потім ми підемо до моєї куми, психотерапевта Наталії Холоденко. Вона прийме нас без черги", – сказала Катерина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...