Зірковий флешмоб: Тіна Кароль оригінально привітала українців з Днем вишиванки

Українська поп-діва в черговий раз порадувала шанувальників красивим фото.

Українська співачка Тіна Кароль вирішила не відставати від своїх колег по цеху і підтримала зірковий флешмоб в День вишиванки, передають Патріоти України.

Артистка здивувала яскравою ідеєю привітання, опублікувавши на своїй сторінці в соцмережі Instagram не тільки свою фотографію в платті-вишиванці, а й свій портрет - точну копію знімка на полотні.Картину співачці презентували її шанувальники. Відзначимо, що у Кароль один з найбільших фан-клубів.

На знімку Кароль виглядає просто приголомшливо в яскравій сукні-вишиванці з відкритими плечима. На білосніжному вбранні вишиті чорними і червоними нитками грона калини та листя.Підписники виконавиці прийшли в захват і похвалили артистку в коментарях під фото:

"Искренне благодарим за публикацию нашей картины, вы прекрасны, с праздником";

"Как круто";

"Очень красивая";

"Влюблена в это вышитое платье";

"Красотка";

"Выглядите потрясающе";

"Тина, ты космос, настоящая украиночка";

"Тиночка, ты красотка, Мисс Вселенная".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...