Зірковий роман Тіни Кароль і Дана Балана назвали фейком: У мережі заговорили про нову обраницю співака

Певний "інсайдер" нібито повідомив пресі про реальний роман співака з 20-річною харків'янкою

Дан Балан і Тіна Кароль

У січні стартував вокальний проект Голос країни-10 і його творці повернулися до теми непростих відносин Тіни Кароль та музиканта Дана Балана, які займають крісла суддів. Незважаючи на театральність інформаційних вкидань, багато глядачів наживку проковтнули і бурхливий "закулісний роман" обговорюється вже не перший місяць поспіль. Навіть встиг роздратувати сина співачки. Наразі в мережі заговорили про нову обраницю Балана, 20-річну студентку з Харкова, на яку журналу Viva! нібито вказав інсайдер, який побажав не розголошувати своє ім'я, передають Патріоти України.Як стверджує джерело, дівчину звуть Анастасія. Вона часто присутня на зйомках шоу і не дуже-то приховує відносин з музикантам. Так, в профілі Анастасії знайшли фотографію з квартири Дана Балана - на знімку помітили схожий інтер'єр і аналогічні картини.

Більш того, як стверджує так званий інсайдер, Анастасія супроводжувала Дана Балана під час відпустки в Буковелі та Бухаресті.

Особисте життя Дана Балана знаходиться за щільним, непроглядним завісою. Напевно тому на питання фоловерів в Інстаграм Анастасія відповідає загадками. Втім, з них теж можна зробити певні висновки.

Наприклад, на питання, що насправді відбувається між Баланом і Кароль, дівчина відповіла - "Роман, написаний генієм". Коли ж у Анастасії не без натяку поцікавилися, чи нормально зустрічатися з чоловіком, який на 10 років старше, студента запевнила, що не бачить у цьому нічого поганого.

Ніяких інших підтверджень роману між Анастасією і Даном Баланом на поточний момент немає.

  • Цієї неділі пройшов вже 4 випуск шоу Голос країни-10. На сцені вокального проекту раптово з'явився телеведучий Володимир Остапчук. Здивувати суддів і глядачів він вирішив своїм маленьким хобі - американським хіп-хопом.
  • Нещодавно дружина телеведучого Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати. Це нібито і стало справжньою причиною їхнього розлучення.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...