Зірковий український боксер розповів про смерть сина

Зараз Денис разом з дружиною Ліаною виховує 4-річну дочку Мадіну.

Віцечемпіон світу і срібний призер Олімпійських ігор 2012 року, непереможний український боксер Денис Беринчик (14 перемог, 8 з них - нокаутом), який захистив в жовтні 2020 чемпіонський титул WBO International в легкій вазі (до 61 кг), розповів про смерть новонародженого сина Тимура. Трагедія сталася 16 червня 2018 року. Про втрату в родині спортсмен розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "INTERSPORT Україна", передають Патріоти України.

"Як ми говоримо - на все воля Божа. Але коли ось є наші лікарі, які не дуже сильно освічені, ми знаємо, як вони вчилися. Є момент похибки в докторській ситуації - вкололи щось, викликали передчасні пологи, сказали, що потрібно зберегти плід, порахували свої терміни, але на шестимісячному етапі зробили кесарів ... Занадто був маленьким, підключили до апарату штучного дихання, склалися обставини .. . Через два тижні хрестили - ангел пішов. Важко з такими моментами жити", - розповів боксер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...