Зірки говорять: Астролог назвала головних щасливчиків тижня

У Овнів настає ідеальний час для очищення свідомості від усього негативного.

Відомий астролог Василиса Володіна назвала головних щасливчиків тижня за знаком Зодіаку, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.

Овен

У Овнів настає ідеальний час для очищення свідомості від усього негативного. Цей тиждень краще присвятити спілкуванню з приємними людьми, цікавим заняттям, хобі, розвагам. Це буде дуже важливий тиждень для Овнів, тому краще не збирати в собі образ, і тоді все вийде.

Діва

Для Дів цей період буде вдалий в любовній сфері. Період прекрасний для оновлення себе і свого оточення. Можна робити ремонт, перестановку меблів, купувати одяг. Також на цьому тижні багатьом Дівам вдасться знайти своє покликання, нове захоплення, роботу. Всім, хто перебуває в шлюбі, краще зосередитися на сім'ї та будинку, особливо з п'ятниці по неділю.

Терези

Терезам цього тижня буде щастити з фінансами. Вам вдасться домогтися поставлених цілей. Людям цього Знака потрібно більше активності, спорту, перебування на свіжому повітрі. Зірки допоможуть Терезам на цьому тижні розкрити весь свій потенціал в роботі, підвищити дохід.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...