Зірки говорять: Астролог назвала знаки Зодіаку, яким вересень обіцяє казкове багатство

У вересні секрет багатства Скорпіона полягає в умінні налагодити стосунки з діловими людьми.

Відомий астролог Василіса Володіна назвала знаки Зодіаку, яким вересень обіцяє казкове багатство, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.
  • Рак

На Рака чекає неймовірно прибутковий і вдалий вересень. Зодіакальному представнику корисно відправитися в подорож, відрядження або відвідати переговори в іншому офісі. Чим далі від звичного місця роботи, тим більше шансів знайти багатство.

  • Діва

Діва у вересні виявиться в максимально комфортній обстановці і зможе працювати в зручному темпі. Діві слід грамотно інвестувати більшу частину грошей і тут же приступати до нового проекту. Якщо ви давно виношували ідею власного бізнесу, то саме час приступити до її реалізації.

  • Скорпіон

У вересні секрет багатства Скорпіона полягає в умінні налагодити відносини з діловими людьми. Знаку зодіаку слід зробити ставку на дипломатичність і довірчі відносини. Використовуйте інтуїцію, щоб знайти грамотних ділових партнерів, з якими буде комфортно співпрацювати.

  • Bодолій

Водолія великий прибуток у вересні може наздогнати лише коштом їх власних зусиль.Казкове багатство гарантовано вам в тому випадку, якщо проявите себе в творчому напрямку. Корисно спробувати щось новеньке або нарешті спробувати щастя в справі, якого так довго боялися. Довіртеся своїй інтуїції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...