Зірки говорять: Астролог назвав абсолютних щасливчиків початку 2020 року

Яким знакам Зодіаку вже в січні 2020 року усміхнеться удача - в гороскопі від Павла Глоби.

Гороскоп 2020 обіцяє деяким із знаків Зодіаку приголомшливий успіх на самому початку наступаючого року Білого, або Металевого Пацюка. Відомий астролог Павло Глоба назвав трьох щасливчиків з 12-ти представників зодіакального кола, яких вже в січні чекає удача і успіх, передають Патріоти України.

Козеріг

У Козерогів у році, що минає, було чимало неприємних моментів, але все зміниться під бій курантів, переконаний астролог. З приходом січня для представників знаку закінчиться "робота над помилками", і вони зможуть відчути справжнє полегшення. З'являться додаткові джерела доходу, які "заб'ють ключем". Пощастить і в стосунках з коханими - сварки і конфлікти закінчаться, замість них прийде романтика.

Риби

Астролог впевнений, що Риби самі стали винуватцями неприємностей і сварок у році, що минає. Представники знаку могли ненароком ображати або засмучувати своїх близьких, через що їхнэ життя, здавалося, йде під укіс. В наступному році Риби отримають урок, і зрозуміють наскільки важлива підтримка добрих стосунків для внутрішнього комфорту та успіху в різних сферах життя. Вже в січні 2020 Риби відчують прилив сил і життєвої енергії, яка допоможе їм звернути гори.

Стрільці

Стрільці на початку 2020 року переосмислять своє життя і почнуть розуміти, що за свої вчинки треба нести відповідальність. А з цим у даного знака були великі проблеми, адже вони спочатку роблять, а потім думають. Тому можуть образити оточуючих, хоча і мимоволі. За всі образи їх карає доля невдачами в коханні і фінансах. Але незабаром ситуація може змінитися в кращу сторону. Глоба впевнений, що по рахункам все заплачено, і Стрільці засвоїли багато уроків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...