Зірки говорять: Астролог назвав головних грошових везунчиків 2020

Яким знакам Зодіаку рік Білого Пацюка подарує масу нових фінансових можливостей - в гороскопі на 2020 рік від Павла Глоби.

Гороскоп 2020 підкаже, яким знакам Зодіаку в році Білого Пацюка казково пощастить з грошима. Відомий астролог Павло Глоба в своєму прогнозі вказав на трьох представників зодіакального кола, фінансові справи яких у 2020 році стрімко підуть в гору, передають Патріоти України.

Стрільці

Стрільці у новому році відкриють для себе блискучі фінансові перспективи. 2020 рік - ідеальний час для організації власної справи, а також для зміни сфери діяльності. Тим не менш Павло Глоба радить бути уважнішими при оцінці своїх можливостей і не вірити порожнім обіцянкам. Безкоштовний сир - тільки в мишоловці. Стрільцям варто ретельно перевірити всі варіанти, перш ніж вирішуватися на кардинальні кроки.

Раки

На Раків грошове везіння чекає в середині року. Причому це стане для них абсолютним сюрпризом. Представники знаку можуть розраховувати на зліт кар'єрними сходами або солідну надбавку до заробітної плати. Це дасть Ракам новий стимул прагнути і старанніше працювати. Павло Глоба радить прислухатися до порад досвідчених колег. А тим Ракам, які давно хочуть змінити рід діяльності, астролог радить зробити це навесні.

Тельці

Представникам цього знаку грошова удача усміхнеться в середині осені. Астролог рекомендує тримати ніс за вітром - вигідна пропозицію про співпрацю може виникнути абсолютно нізвідки. Також Павло Глоба не радить Тельцям давати в борг великі суми - віддавати будуть важко і довго. А найкращим часом випробувати долю в лотереї, на думку астролога, є лютий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...