Зірки говорять: Астролог назвав головних щасливчиків тижня

Тиждень для Близнюків буде дуже продуктивним. Ви будете дуже активні і успішно завершите всі проекти.

Відомий астролог Павло Глоба назвав головних щасливчиків тижня за знаком Зодіаку, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.
  • Близнюки

Тиждень для Близнюків буде дуже продуктивною. Ви будете дуже активні і успішно завершите всі проекти. Початок тижня - ідеальний час, щоб подбати про своє тіло. Обмежте себе у вживанні шкідливої їжі і більше вживайте овочів і фруктів.

  • Скорпіон

Зірки радять Скорпіонам зайнятися саморозвитком. Візьміть уроки іноземної мови або танців. В ході цих занять ви зможете познайомитися з багатьма цікавими людьми, завдяки яким зможете згодом багато чого досягти.

  • Водолій

Будь-які завдання цього тижня вам будуть даватися дуже легко. До того ж на роботі не соромтеся просити рад у колег і свого керівника - це допоможе вам досягти нових висот. Самотні представники знаку в цей період можуть зав'язати цікаві знайомства. Тих, хто перебуває у відносинах, чекають приємні сюрпризи від партнера.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...