Зірки говорять: Астролог назвав головних везунчиків тижня серед знаків Зодіаку

Комусь щастя усміхнеться у кар'єрі, фінансах, комусь в коханні.

Гороскоп на третій тиждень лютого 2021 від відомого астролога Павла Глоби обіцяє неймовірне везіння трьома знаками Зодіаку. Дотримуючись порад експерта кожен з цих представників зодіакального кола зможе взяти від життя все у період з 15 по 21 лютого, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Близнюки

Везіння чекає вас вже з понеділка, використовуйте цей день для вирішення важливих питань. Павло Глоба говорить, що початок тижня стане відмінним стартом і принесе матеріальні плоди до кінця тижня.

А ось у любовних стосунках можуть виникнути сварки і образи, і це буде відволікати вас від продуктивних дій. Другий сприятливий день - п'ятниця, а ось в середу потрібно бути максимально обережним. Не вступайте в порожні розмови, і не звертайте уваги на плітки.

Рак

Цей тиждень ідеальний для романтики та еротики. Але будуть і неприємні сюрпризи - можливо, вам не все буде відомо про предмет ваших симпатій. Дуже велика ймовірність, що вас втягнуть в чужу гру. Несприятливий день - понеділок, а в середу та у неділю у вас буде безліч можливостей і вдалих збігів.

В кінці тижня обмежте спілкування, і не відкривайтеся малознайомим людям. І не ризикуйте в п'ятницю, в інші дні - сміливо йдіть на авантюри, якщо ставки високі. Неділя відмінно підходить для експериментів

Риби

Цей тиждень може стати трампліном для успішного просування по службі, якщо ви не допустите помилок. Ваша слабкість - у честолюбстві, але постарайтеся виконувати роботу з повною віддачею. Сприятливими днями стануть понеділок і п'ятниця.

Вже з середи ви зможете відчути себе "улюбленцями фортуни". Не хваліться своїми перемогами, адже заздрість може зашкодити вашому руху до успіху. В п'ятницю або суботу можливі пропозиції іншої роботи, приймайте їх не роздумуючи. Неділя - несприятливий день, обмежте спілкування і проявляйте обережність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...