Зірки говорять: Астролог назвав щасливчиків та лузерів вересня

Ставте перед собою реально досяжну мету – ні на чому не засновані проекти зірки брати до уваги не будуть, попереджає астролог.

Хочете досягти серйозних професійних результатів? Ставте перед собою реально досяжну мету – ні на чому не засновані проекти зірки брати до уваги не будуть. Також рекомендується в будь-якій ситуації стримувати свої емоції, випускаючи їх з приводу і без приводу, ризикуєте нажити ворогів навіть серед вірних друзів і створити ситуації, які негативно позначаться на вас у майбутньому. Про те, на що чекає всі знаки Зодіаку, розповідає астропсихолог Валентина Віттрок, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Овен
Представники знаку нарешті зможуть перевести дух: період неприємностей, який прийнято називати чорною смугою, добіг кінця, а на зміну йому прийде смуга світла, сповнена приємними подіями. Але, найголовніше, ви зможете зробити казку бувальщиною власного виробництва – місяць ідеально підходить для втілення в життя заповітної мрії.
Телець
Шанси, які нададуть вам цього часу зірки, будуть унікальними: вони дадуть можливість досягти мети, яка досі здавалися непідйомною – постарайтеся не проґавити її, такі подарунки доля робить вкрай рідко. Приділяючи першочергову увагу особистому життю, не забувайте про роботу – начальству це може не сподобатися.
Близнюки
Аби зробити крок вперед у професійному сенсі, доведеться відмовитися від штампів і стереотипів, на які ви спиралися останнім часом. Тільки знайшовши нові – інноваційні – способи досягнення мети, ви зможете випередити конкурентів і бути "попереду планети всієї". Не шукайте в подіях містичний складник – вони цілком реальні.
Рак
Ухвалюючи серйозні життєві рішення, пам'ятайте, що вони будуть діяти протягом кількох років, а то й десятиліть, тому подумайте про те, чи вони будуть актуальні через цей час. Важливі справи краще зробити до першої половини місяця – в цей період космічні енергії будуть сприяти успіху будь-якого, навіть найскладнішого – починання.
Лев
Секрет вашого успіху – креативний погляд на світ взагалі і окремі речі зокрема. Чим більше творчості буде у вашій роботі, тим більш приголомшливий результат вам вдасться отримати. До речі, все сказане вище стосується і особистого життя – подумайте про те, яким чином ви можете перезавантажити стосунуи з близькою людиною, не стримуючи свою фантазію.
Діва
Незважаючи на небажання покидати свій будинок, свою фортецю, вам доведеться багато подорожувати, і зрештою ви так захопитеся цим заняттям, що несподівано для самих себе не захочете повертатися до рідних стін. Знайомства, зав'язані під час поїздок, можуть добре послугувати в роботі – зарубіжні партнери запропонують дуже вигідні умови.
Терези
Не варто утримувати біля себе людей, стосунки з якими давно не приносять радості – від усього, що себе вичерпало, потрібно позбавлятися своєчасно і без жалю. Втім, дуже скоро на їхньому місці будуть інші люди, і це той випадок, коли нові друзі опиняться у всіх сенсах кращими за старих. Самотніх представників знаку чекає доленосне знайомство.
Скорпіон
Щоб усе встигати, не потрібно шукати в добі двадцять п'ятої години, цілком достатньо грамотно планувати справи, намагаючись, щоб одне не накладалося на інше. У одружених представників знаку можливі приємні зміни – хтось отримає можливість поліпшити свої житлові умови, а на когось чекає радісна звістка про швидке поповнення в родині.
Стрілець
Товариськість, якій ви обдаровані від народження, допоможе вам налагодити стосунки з начальством і колегами по роботі, зробивши їх своїми союзниками і однодумцями. У такому колективі легко буде досягти будь-якої, навіть найскладнішої – професійної мети. Вибираючи між кількома прихильниками, дослухайтеся до порад серця, а не розуму.
Козеріг
Будучи економною – якщо не сказати, скупою людиною, ви несподівано відчуєте потяг до тринькання і марнотратства. Щоб убезпечити себе від безглуздих витрат, які негативно позначаться на стані вашого гаманця, намагайтеся якомога рідше заходити в дорогі магазини. Секрет щасливого сімейного життя – мистецтво взаємних поступок.
Водолій
Кращий спосіб виконати все, що заплановано, – підпорядкувати всі свої дії суворій дисципліні, в іншому разі вас весь час будуть відволікати другорядні справи і колеги. Близькі зможуть забезпечити вам необхідну підтримку: важливість міцного тилу, в поняття якого входить взаєморозуміння і затишок, ще ніхто не скасовував.
Риби

Знання, які ви отримаєте в цей час, дуже скоро стануть в пригоді під час роботи, так що не відмовляйтеся від можливості навчитися чогось нового і незвіданого. Поява у вашому житті людини з минулого, у яку ви колись були закохані, може стати початком нового періоду ваших стосунків – чим вони закінчиться, буде залежати тільки від вас.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...