Зірки говорять: Астролог назвав знаки Зодіаку, на які чекає казкове везіння цього тижня

Щасливчикам пощастить більше, ніж іншим.

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку і назвав трьох щасливчиків, яким пощастить більше, ніж іншим, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.

Овен

У Овнів є реальна можливість стати щасливішими і успішнішими в кінці тижня. Вихідні можна присвятити романтиці, побаченням, новим знайомствам. Найбільш складним періодом стане середина робочого тижня. Необхідно буде зміцнити свою енергетику, щоб захиститися від людей-маніпуляторів та інших токсичних особистостей. Потрібно бути готовими до самостійності і до того, що допомогти Овнам буде просто нікому. У фінансовій сфері можливі серйозні зміни і поява нової мотивації, ентузіазму.

Рак

У Раків буде аж чотири дуже яскравих і сприятливих з енергетичної точки зору дня: 7, 8, 11 і 12 грудня. Зірки на їхньому боці, але 9 числа все ж доведеться проявити деяку обережність. В інший час раків очікує велика удача у вирішенні складних рутинних завдань на роботі і вдома. Якщо не загострювати відносини з другою половинкою і родичами, тиждень пройде дуже вдало. Також астролог радить допомагати тим, хто потребуватиме допомоги. Доброта раків врятує безліч відносин.

Риби

Велика удача і успіх чекає на Риб в кінці цього тижня. З іншого боку, навіть на самому її початку проблеми будуть досить невеликими, тому потрібно навчитися не переживати через дрібниці. У період з 7 по 13 число може з'явитися дуже багато нових можливостей. Наздогнати всі не вийде. Потрібно вибрати для себе найголовніший напрямок. Павло Глоба радить вже в понеділок зробити вибір про те, що важливіше на даному етапі — сім'я або кар'єра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...