Зірки говорять: Астролог розповіла, які знаки Зодіаку потраплять під удар

Можуть відновитися сімейні конфлікти, з'ясування відносин з партнерами по шлюбу або бізнесу, конкуренція, суперництво.

З 10 вересня по 14 листопада Марс стає ретроградним, у цей період буде відчуватися нестача сил та енергії, у багатьох відсутня ініціатива, відбувається гальмування в справах. Збільшується кількість травм, підвищується аварійність. Імпульси ретроградної планети спрямовані всередину, тому щоб скористатися наявними можливостями ретроградного Марса максимально ефективно, багато питань потребують переосмислення, розповіла астролог Марина Скаді, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

З'являються можливості відкоригувати проекти, переглянути цілі, розставити пріоритети і ще раз спробувати реалізувати плани, втілити в реальність свої задуми. Можуть поновитися сімейні конфлікти, з'ясування відносин з партнерами по шлюбу чи бізнесу, конкуренція, суперництво. Важливо зберігати баланс інтересів і враховувати точку зору тих, з ким ви взаємодієте, щоб уникнути розриву відносин.

У період ретроградного Марса не варто робити операції, особливо в області обличчя, голови, якщо звичайно є можливість відкласти на деякий час. Усвідомлена і збалансована діяльність допоможе уникнути небезпек, травм і конфліктів.

У цей період до жінок повертаються давні партнери, можливе відновлення любовних відносин. Будь-які дії, проекти, робота, справи, розпочаті в цей період, не приносять очікуваного ефекту, а після завершення ретроградності Марса, все доведеться переробляти.

Оскільки в цей період по знаку Овна рухається Чорна Місяць - (енергетична воронка, кармічний негатив), з'єднується з Марсом ретроградним, то це робить первинну силу Марса руйнівною, некерованою і неорганізованою. У найближчі два місяці не варто вантажити себе позаплановою роботою, необхідно навчитися розподіляти свій час на працю і відпочинок. У цей період тримається напружений аспект ретро Марса з Сатурном, тому неприємні події будуть пов'язані з ресурсами держав, вірогідні політичні конфлікти в міжнародних відносинах. Події найближчих двох місяців, у багатьох країнах, викличуть великий суспільний резонанс, почнеться активізація опозиційних структур.

У жовтні Марс і Юпітер утворюють квадратуру, що дає напругу, пов'язану з фінансами, ресурсами держав. Настає політичну та економічну кризу, гостро проявляються соціальні проблеми. Особливо складний період настає з 14 жовтня по 3 листопада 20 років, коли до ретроградного Марса підключається ретроградний Меркурій. Плани багатьох людей будуть змінюватися через зовнішніх обставин, тому будьте готові до складної осені 2020 року. Але не переживайте, все погане, коли-небудь закінчується. 21 грудня 2020 року відбудеться з'єднання Юпітера і Сатурна у Водолії, що відкриває епоху свободи і оновлень.

Критичний період для Овнів, виникає сильне внутрішнє перенапруження, в результаті - занепад сил, проблеми з серцем. Марс управляє знаком Овна, тут він дуже сильний, але його ретроградність в з'єднанні з Чорної Місяцем і напрузі з Сатурном, Юпітером і Плутоном, дає вивільнення всього накопичився негативу за попередні два роки. Марс пов'язаний з цілеспрямованою діяльністю, але в цей період, здатність концентрації і конструктивних дій, значно зменшується.

Представники знаку Терези також потрапляють під удар - опозиція вашого Сонця з ретроградним Марсом, послаблює здатність володіти собою в цей період, що призводить до імпульсивних і різким реакцій. З'являється схильність пред'являє занадто завищені вимоги до інших людей, через що можна втратити їх симпатію і повагу. Через неуважність підвищується небезпека нещасного випадку.

Для Раків найближчі два місяці виявляться складними, це період підвищеної конфліктності в особистих і сімейних стосунках, часто з Вашої вини або за Вашою ініціативою. Хочеться в обов'язковому порядку поліпшити своє становище, а в результаті, через необачних витрат - жалю і збитки. Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких будуть фінансові втрати. Непоступливість, примхливість і впертість, ускладнюють відносини з колегами та начальством.

Козероги, бережіть себе, своє здоров'я - через перенапруження і неправильної емоційної реакції, можливе виникнення психосоматичних ускладнень, прояв хронічних захворювань. Характерна для даного періоду слабкість і помилкові вчинки, знаходять вихід в потреби до саморуйнування, через що ви втрачаєте сприятливі шанси на можливість коригування та поліпшення у всіх сферах життя. Конфлікти, які є результатом некерованості власною поведінкою, можуть привести до дисгармонії відносин і розставання.

Що стосується представників знаків Лева і Стрільця, то вам в цей період, певною мірою, навіть щастить. Головне, не поспішайте, робіть все повільно і продумано. У будь-якій ситуації намагайтеся зайняти нейтральну позицію, уникайте конфліктів і прояви власного егоїзму, не слід доводити себе до стресових ситуацій, якщо ви бачите і розумієте помилки оточуючих.

Близнюки і Водолії, також, меншою мірою схильні до негативних впливів в найближчі два місяці. Зосередьтеся на собі, своїх потребах, оскільки ваші прагнення до впливу на інших людей, швидше за все, будуть оцінені як тиск, навіть якщо ви будете намагатися допомогти або дати пораду. Не варто в цей період вкладати гроші, починати будь-які проекти, тому що вони не принесуть ніякого прибутку.

Тельці і Риби, спостерігають зовнішній негатив і при розумному підході до особливостей цього періоду, ви зможете отримати цінний досвід, навчаючись на помилках інших людей.

Діви і Скорпіони - часто знаходяться в ситуації - крок вперед і два назад. Це період пристосування до обставин, присутнє відчуття, що завжди чогось не вистачає, щось упущено. У кращому випадку, ви прокачуєте терпіння, завдяки чому підсилюєте свої професійні навички. Якщо неможливо змінити ситуацію, поміняйте своє ставлення до неї, в результаті збережете своє фізичне і психічне здоров'я.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...