Зірки говорять: Астролог розповів, який рік Путін точно не переживе

Президент Росії помре після падіння його режиму, переконаний експерт.

Астролог Влад Росс спрогнозував, що президент Російської Федерації Володимир Путін швидко помре після того, як його режим впаде, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

За словами співрозмовника, Путін точно не переживе 2022 рік, оскільки у нього річний соляр на 7 жовтня (день народження глави РФ) 2021-го – останній.

"...Через нетривалий час (після падіння режиму – ред.) трапиться й швидка смерть Путіна – 2022 рік він точно не переживе...", – сказав астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...