Зірки говорять: Астролог розповів, кого чекає феєричний успіх на цьому тижні

Гороскоп 2019 обіцяє для деяких знаків Зодіаку феєричний фінансовий успіх на цьому тижні - з 30 вересня по 6 жовтня.

Представникам яких саме зодіакальних сузір'їв пощастить з грошима - читайте в гороскопі від астрологів, передають Патріоти України.

Овен

У перші дні тижня Овни можуть розраховувати на пристойні гроші або вдалі фінансові операції, які принесуть дивіденди через деякий час. Четвер і п'ятниця гарні для поїздок, ділових переговорів і нових перспективних знайомств. На цьому тижні вас чекає багато зустрічей і практично всі вони виявляться вдалими!

Близнюки

У період з понеділка по середу Близнюки блискуче вирішать професійні завдання і неодмінно отримають пристойні гроші. Ділові контакти в четвер і п'ятницю пройдуть на ура, а вечори цих днів, до речі, перспективні в плані романтики і кохання. Але будьте обережні на вихідних – є шанс витратити купу коштів, а потім шкодувати про це.

Рак

Раки відмінно проведуть весь тиждень - його перші дні принесуть багато перспективних зустрічей, як особистих, так і ділових. Четвер і п'ятниця дуже і дуже гарні в плані грошей і різних фінансових операцій. Вихідні відмінно підійдуть для тусовок і шопінгу, але постарайтеся витрачати гроші з розумом. Також на цьому тижні вдало вирішаться справи побутові або організаційні.

Водолій

У період з понеділка по середу Водолії вирішать масу професійних завдань та отримають пристойні гроші. Четвер і п'ятниця - відмінні дні для зустрічей, можна отримати підтримку, правда, більшою мірою моральну, але вона також важлива! Кінець тижня, правда, принесе зустрічі зі старими друзями, а разом з ними деякі витрати. Але вони, до речі, не сильно вдарять по вашому загальному фінансовому становищу.

Прогноз астролога на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Цей тиждень, каже астролог Тетяна Борщ, пройде при світлі зростаючого місяця, він може виявитися діяльним та продуктивним.

Для зустрічей як особистого, так і професійного плану гарні четвер і п'ятниця, грошові питання можна вирішити у другій половині понеділка, а також у вівторок і середу.

А для жорстких косметичних процедур і пластичних операцій відверто невдалий період з понеділка по середу. Інші дні цілком вдалі. Вихідні варто провести спокійно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...