Зірки говорять: Астролог вразила прогнозом на перші вихідні жовтня

Вихідні будуть багатими на побачення. Партнери вражатимуть почуттям гумору.

Перші вихідні жовтня не надихатимуть на веселі розваги. Переважатиме песимістичний настрій. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Проведіть вихідні у теплому затишному приміщенні. Дозвольте собі розкіш – побути на самоті, -говорить астролог. - Частіше звертайтеся за порадами до літніх людей. Їхній досвід багатьом стане у пригоді. Погіршується епідеміологічна ситуація. Бажано не відпочивати серед великого натовпу. Одягайтеся по погоді. Не провокуйте появи застуди. Вихідні будуть багатими на побачення. Партнери вражатимуть почуттям гумору та своєю вродою. Заводити нові знайомства заради помсти коханим не слід. Стосунки не складуться".

Овен

Не позичайте людям гроші. Вам можуть знадобитися заощаджені кошти. Будьте готові до термінового побутового ремонту.

Тілець

Певні фінансові обмеження не примусять вас економити. Проте не варто щедро розкидати гроші по крамницях. Збільшуються витрати на хатні потреби. Це дні родинного затишку. Насолоджуйтеся можливістю побути разом з рідними.

Близнюки

Помітите зникнення певної суми грошей. Стежте за своїм гаманцем. Оголошуйте партнерам свої ідеї щодо відпочинку зарання. Інакше доведеться змиритися з неможливістю їх реалізувати.

Рак

Від поїздки з друзями краще відмовитися. Необхідною буде ваша присутність в домі. Перегляньте звичний режим дня. Дайте організму повноцінно відпочити.

Лев

Вільних грошей у вас не буде. Проте шукати додаткового заробітку не варто. Результат не коштуватиме зусиль. Не змінюйте ставлення до коханих через прикрі дрібниці. Цінуйте почуття.

Діва

Не варто відправлятися у подорож. Поїздка обійдеться занадто дорого. Відпочиньте вдома. Купувати меблі не час.

Терези

Грошей не бракуватиме. Та похід по крамницях не принесе задоволення. Ви не знайдете потрібних товарів за доступними цінами. Здавати техніку в ремонт не слід.

Скорпіон

Не буде нагальної потреби у пошуку додаткового підробітку. Не шкодуйте грошей на підтримання здоров'я. Фінансів вистачить і на заняття спортом, і на культурну програму. Присвятіть суботу милим. Цього дня можна оголосити коханим свої наміри щодо подальшого подружнього життя.

Стрілець

Вам не буде сумно. За тиждень накопичилося багато роботи. Справ вистачить на всі вихідні. От тільки рідним не сподобається ваша зайнятість.

Козеріг

Фінансові можливості обмежені. Ваш грошовий баланс потребуватиме ретельної перевірки. Зробіть це у вихідні. Не дозволяйте ошукати себе на ринку.

Водолій

Вам з партнерами забажається провести вихідні по-різному. Або поступіться їм, або дійте кожен на власний розсуд. Не терпіть мовчки болю в животі. Може загостритися апендицит.

Риби

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Додаткових доходів не передбачається. Не варто у ці дні робити великих продуктових закупок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...