Зірки говорять: Астрологічний прогноз на суботу, 6 березня, для всіх знаків Зодіаку

Представникам вогняної стихії загрожують інфекційні захворювання.

Субота, 6 березня та 23-й місячний день, може виявитися небезпечною для вогняних знаків Зодіаку Лев та Овен. Гороскоп на 6 березня 2021 року попередив, що ці зодіакальні представники можуть підхопити заразну хворобу. Дівам загрожують великі проблеми, пов'язані зі сторонніми. Водоліям спрогнозовано нову роботу, а Козерогам заборонили споживати м'ясну їжу, передають Патріоти України.

Астропрогноз для представників стихії вогонь

  • Лев

Ви можете підхопити інфекцію чи травмуватися. Буде ставати менше життєвих сил. Постарайтеся нікому не дозволити негативно на вас впливати.

  • Овен

Постарайтеся не пити забагато алкоголю й не переїдати. Ви можете "знайти" інфекцію чи травмуватися. Рівень життєвих сил буде просідати. Можливі конфлікти, може зменшитися бюджет.

  • Стрілець

Ви можете без причини стати дратівливими чи сумними. Чоловікам не можна залишати без уваги стан здоров'я. День можна присвятити поїздкам.

Астропрогноз для представників стихії повітря

  • Близнюки

Якщо хочете порадіти й заспокоїтися – поспілкуйтеся з дітьми. До обіду можна зіткнутися з неабиякими неприємностями, наприклад, травмуватися.

  • Водолій

Можете присвятити день коханню, зокрема не протипоказані інтимні контакти. У вас можуть з'явитися нові партнери чи свіжа робота.

  • Терези

Якщо ви будете потурати своїм слабкостям й тягнутися до задоволень – отримаєте багато проблем. Не варто впускати в своє коло спілкування когось нового.

Астропрогноз для представників стихії земля

  • Телець

Через дрібний конфлікт можуть розгорітися баталії. Краще утриматися від необдуманих слів. Вам можуть щось запропонувати стосовно роботи. Можливо, пропозиція не буде вигідною.

  • Козеріг

Відмовтеся від м'ясних продуктів та від алкоголю. Можливі проблеми у стосунках з друзями чи членами сім'ї. День не підходить для подорожей. Ви можете травмуватися.

  • Діва

Можуть виникнути серйозні проблеми з кимось стороннім, наприклад, з чиновниками. Подорожі краще відкласти. Ви можете травмуватися. Після обіду можливі проблеми зі здоров'ям й грошові неприємності.

Астропрогноз для представників стихії вода

  • Скорпіон

Не будуйте стіну між собою та іншими людьми й не виношуйте плани щодо помсти. На любовному фронті, можливо, доведеться залишити свої інтереси на другому плані. Викладайтеся на роботі на всі 100%.

  • Риби

Якщо хочете уникнути багатьох хвороб – правильно харчуйтеся, тренуйте тіло й повноцінно відпочивайте. Підлеглим не варто суперечити керівництву.

  • Рак

Уважно ставтеся до близьких людей та будьте терплячі. Вам можуть запропонувати щось щодо роботи. Не приймайте рішення поспішно, можливо, пропозиція не принесе серйозну вигоду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...