Зірки говорять: Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які у квітні можуть знайти кохання

He засмучуйтеся, якщо все ще самотні, ймовірно, саме вам пощастить закохатися у другій половині квітня.

Купідон не дрімає і активно працює цієї весни, кол людське серце пробуджується від зимової сплячки. He засмучуйтеся, якщо все ще самотні, адже гороскоп назве 4 знаки Зодіаку, яким пощастить закохатися у другій половині квітня, передають Патріоти України.
  • Телець

Для Тельця весна завжди відіграє вагому роль у житті, тому що це період вашого народження. Це момент, коли ви духовно розквітаєте, а ваша тяга до матеріалізму слабшає. Зазвичай ви зациклені на роботі, грошах і всьому матеріальному, хоча б так ви можете досягти стабільності в житті. У другій половині квітня ці теми відступають, і Тельці закохуються. У 2020 році це відбудеться ближче до кінця місяця. Приблизно в останній тиждень Тельці випадково познайомляться з новою людиною, яка вас зацікавить. Обов'язково зверніть на неї увагу, оскільки ви зустрінете рідну душу, без якої не можна жити. Дозвольте розвинутися цьому зв'язку.

  • Терези

Гороскоп готує нове кохання для знака зодіаку Терези. Насамперед, розберіться в минулих стосунках, спаліть всі мости і зрозумійте, які причини послужили приводом для розриву і хто був винен. Потрібно переварити і позбутися цього вантажу, щоб не тягнути його в нові відносини. Звільнившись від старого, ви зможете поринути у хвилю почуттів. Довіряйте інтуїції, адже внутрішній голос завжди дає правильні поради, які заглушаються голосом розуму.

  • Стрілець

Стрільцю нічого не варто закохатися в будь-який момент. Це пристрасний знак зодіаку, який завжди знаходиться в пошуку любові і нових відносин. Bac приваблюють яскраві, дивовижні і активні особистості з високим рівнем інтелекту. Стрілець затримується поруч з людьми, які цікавляться його інтелектуальністю. У другій половині квітня зодіакальному представнику добряче пощастить, адже вони зустрінуть людину, яка буквально поглине їхній розум.

  • Козеріг

Знак зодіаку Козеріг більшу частину часу та уваги приділяє кар'єрному шляху. Ось і виходить, що вони стали забезпеченими, але самотніми людьми, вимушеними бродити в багатому домі без друзів і сім'ї. Не турбуйтеся, адже ближче до кінця квітня ситуація зміниться. Великі шанси, що карантин, безробіття або неповний робочий день вже змусили вас оцінити обстановку і почати озиратися по сторонах. Тому Козероги переходять до більш рішучих кроків і створюють міцний союз.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...