Зірки говорять: Астрологи назвали найскладніші дні 2020 року

На думку астрологів, в цілому новий рік очікується благополучним. Однак деякі періоди будуть дійсно складними.

Панікувати не треба: хто попереджений - той озброєний. Найголовніше - набратися терпіння і проявити необхідну обережність. А про те, які дні викликають найбільші побоювання, передають Патріоти України.

23 березня - Марс і Плутон у Козерозі
Будьте готові до того, що в цей день буде не дуже легко дотримуватися своїх цілей. Можливі деякі неприємності з боку колег або тих, кого ви вважаєте друзями. Приготуйтеся до того, що і партнерські відносини можуть дати тріщину: приділяйте більше уваги романтичним знакам уваги.
31 березня - Марс і Сатурн у Водолії
Енергетична складова в цей проміжок часу буде настільки сильною, що багато завдань зважаться з легкістю. Однак і тиск з боку належить відчути серйозне. Інші люди стануть нав'язувати вам свої погляди і переконання - не піддавайтеся. Краще рішення - протягом цього дня триматися подалі від соціальних мереж.
13 червня - Марс і Нептун в Рибах
На жаль, потенційні проблеми можуть виникнути у всіх галузях життя. Проявіть особливу обережність і делікатність до оточуючих. В кінцевому підсумку ви впораєтеся.
13 серпня, 9 жовтня і 23 грудня - Марс в Овні і Плутон у Козерозі
У ці дні негативна енергетика буде буквально оточувати з усіх боків. Не потрібно піддаватися, оптимальне рішення - приділити час власних потреб, егоїзм стане рятівним.
21 грудня - Юпітер і Сатурн у Водолії
Цей транзит відбувається один раз в 19 років. Таке поєднання змушує сумніватися в майбутньому, створює напруженість у відносинах із партнерами. Будьте впевнені: це тимчасове явище.
31 грудня - Венера в Стрільці
Існує велика ймовірність розлучення з коханою людиною, ви можете відчути фінансову нестабільність. Можливо, варто якнайшвидше розлучитися з неприємними спогадами? Живіть сьогоденням.
Ймовірно, взагалі не варто турбуватися про матеріальне становище, якщо ви ставитеся до найуспішнішим знакам Зодіаку, які завжди зможуть заробити - незалежно від обставин.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...