Зірки говорять: Астрологи назвали знаки Зодіаку, до яких у серпні гроші самі прийдуть у руки

Гороскоп на серпень розповість про найбільш везучі знаки Зодіаку.

Гороскоп на серпень 2020 обіцяє деяким із знаків зодіаку фантастичний підйом у сфері матеріального. Для цих щасливчиків заробити гроші буде легко, адже зірки обіцяють їм багато шансів, які просто гріх втратити. Премії, похвала (грошова) від начальства, прибуткові авантюри, вигідні вкладення і проєкти, які принесуть чималі дивіденди - це обіцяють зірки гороскопу чотирьом знакам Зодіаку: Тільцю, Близнюкам, Діві і Терезам, передають Патріоти України з посиланням на СТБ.

  • Телець

Липень буде дуже сприятливим у фінансовому плані. На роботі вам можуть доручити серйозне завдання. Не схибте! Ваш фінансовий гороскоп на серпень говорить: якщо ви виявите професіоналізм і нестандартний підхід до розв'язання проблем і завдань, начальство порадує вас солідною премією.

  • Близнюки

Близнюкам прибуток можуть принести авантюри! В останній місяць літа можна і треба ризикувати, тому що зірки будуть на вашому боці. Фінансовий гороскоп на серпень радить Близнюкам довіряти своїй інтуїції, адже вона вас точно не підведе!

  • Діва

Вас чекає дуже сприятливий фінансовий період! Начальник довірить вам серйозний проєкт, який може принести величезний прибуток компанії. Фінансовий гороскоп на останній місяць літа для вас говорить: якщо впораєтеся з ним і успішно реалізуєте, вас озолотять!

  • Терези

У сфері фінансів у серпні Терези будуть реальними щасливчиками. Масштабні покупки, вкладення у великі проєкти будуть окупатися на 200 відсотків. Фінансовий гороскоп на серпень попереджає вас не зазнаватися і не витрачати відразу зароблені гроші, тому що до кінця місяця можете залишитися ні з чим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...