Зірки говорять: Астрологиня назвала найнебезпечніші дні лютого

Крім ретроградного Меркурія, негативно на деякі події і стан людей буде впливати і Венера.

В окремі дні лютого Венера перебуватиме в протистоянні з іншими, створюючи несприятливий фон. У такі періоди варто відкласти великі покупки, особливо нерухомості або автомобіля. Про це на своїй сторінці в Facebook попередила астрологиня Марина Скаді, передають Патріоти України.

7 лютого у взаєминах може трапитися несподіваний поворот або раптовий конфлікт.

11 лютого будуть посилюватися негативні прояви, пов'язані зі сферою фінансів. Але з'єднання Венери і Юпітера, планет малого і великого щастя, трохи згладить негативний фон. Незважаючи на це, почуття міри цього дня може просто бути відсутнім, про що згодом можна пошкодувати.

13 лютого можуть потривожити минулі події, а якщо була неякісно виконана робота або проєкт – готуйтеся до неприємностей у професійній діяльності. Цього дня будь-які взаємини ускладняться, активізуються кармічні теми.

17 і 18 лютого вірогідні соціальні хвилювання і колективні, гучні конфлікти в політичній і економічній сферах.

19 і 20 лютого – небезпечні дні для взаємин. Деяка внутрішня скутість, сором'язливість, невпевненість у собі створять зовнішній несприятливий фон протягом цих двох днів. Загостряться старі проблеми, можуть нагадати про себе минулі неприємні події.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...