Зірки говорять: Чотири знаки Зодіаку в жовтні стануть справжніми улюбленцями долі

На Раків чекає неймовірно вдалий і сприятливий місяць.

Згідно з прогнозами астрологів, чотири знаки Зодіаку в жовтні стануть справжніми улюбленцями долі, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.

Рак

На Раків чекає неймовірно вдалий і сприятливий місяць. Везіння буде переслідувати вас на кожному кроці. Доводьте до кінця всі розпочаті справи, адже в цьому місяці ви впораєтеся з будь-яким завданням.

Лев

Левам в цьому місяці варто брати участь в найскладніших і масштабних проектах. Будьте активні, займайтеся творчістю - і цей місяць стане для вас одним з найбільш вдалих.

Діва

Діву жовтень захлесне хвилею удачі і нових можливостей. Цей місяць можна назвати найщасливішим і унікальним, тому що зовнішні сприятливі обставини гармонійно зійдуться з внутрішнім станом самого зодіакального представника.

Козеріг

У Козерогів в жовтні у вас настане біла смуга удачі, але суть полягає в тому, що саме ви її притягнули. А якщо точніше, то зодіакальний представник своїми самовіддачею, працьовитістю і працездатністю сформував сприятливі умови. Тому восени очікується маса бонусів, подарунків і нових перспективних пропозицій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...