Зірки говорять: Фінансовий прогноз на вихідні

Вихідні втомлюватимуть і виснажуватимуть пустими балачками та обіцянками.

9-10 травня будьте готовими до непередбачуваного розвитку подій. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Ці вихідні будуть неспокійними, - каже астролог. – Метушня і галас підніматимуться з найменшого приводу. Оточуючі будуть надмірно збуджені. Не бажано обговорювати політичні питання під час відпочинку з друзями. Мирно ця розмова не закінчиться. Працюючим у ці дні бажано не задовольнятися усними домовленостями з партнерами. Усі договори оформлюйте офіційно. Будьте красномовними. Оточуючі слухатимуть вас із задоволенням. Скористайтеся цим. Але самі уникайте ділових контактів з тими, хто багато обіцяє, та мало виконує. Вчинки милих здаватимуться нелогічними. Вони часто змінюватимуть плани. Виникатимуть проблеми з інтимною стороною життя".

Овен

Не варто обмірковувати нові комерційні проекти. Це дні витрат. Заробити навряд чи вдасться. Дозвольте собі трохи порозкошувати.

Телець

У вашому розпорядженні скромна сума. Доведеться відмовитися від частини своїх планів. Але розумних господарок такі дрібниці не пригнічуватимуть.

Близнюки

Ви зможете зробити багато корисних покупок. Щаститиме на вигідні фінансові пропозиції. Частину грошей віддайте на благодійні справи.

Рак

Важко буде утримувати достойний рівень матеріального забезпечення. Торговельні операції проходитимуть невдало. Пильнуйте під час розрахунків.

Лев

Напередодні вихідних справи йшли добре. Ваш бюджет помітно зріс. Якщо є бажання, можна попрацювати й у ці дні. Розмір прибутку порадує.

Діва

Професійний успіх позначиться й на ваших заробітках. Жалітися на нестачу коштів не доведеться. Вкладіть гроші в оновлення робочого обладнання.

Терези

Потреба у грошах зростає. Збільшується дефіцит коштів. Та поки що ви не бачитимете шляхів до покращення фінансового становища. Знадобиться уміння економити.

Скорпіон

Грошові надходження носитимуть випадковий характер. Основне джерело доходів прибутку у ці дні не дасть. Для втілення великих проектів доведеться шукати спонсорів.

Стрілець

Часом з'являтиметься можливість знайти додатковий підробіток. Не пропускайте такої нагоди. Гроші не триматимуться кишені. Потребуватимете постійного поповнення.

Козеріг

Рівень доходів поступово зростає. Можуть надійти й додаткові виплати у вигляді преміальних. Зробіть подарунки близьким.

Водолій

Грошей не вистачатиме на сплату необхідних рахунків. Шукайте вихід зі скрути спокійно. Поспішні рішення призведуть до нових збитків.

Риби

Економити не доведеться. Ваш гаманець стане значно важчим. Зробіть передишку. Відкладіть чергові зустрічі з фінансових питань.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...