Зірки говорять: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 червня

Вся сказана неправда в цей день обов'язково розкриється і обернеться для вас не найкращим чином.

За порадами астрологів 27 червня краще взагалі не намагатися брехати і замовчувати щось, навіть, якщо робите це з благими намірами. Адже вся сказана неправда в цей день обов'язково розкриється і обернеться для вас не найкращим чином, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Овен (21.03 - 20.04)

В цей день, як свідчить стародавнє прислів'я, який голос, такий і відголос: будьте чемні до людей, і вони обов'язково дадуть відповідь вам тим же, і, відповідно, навпаки.

Телець (21.04 - 21.05)

Небажано давати обіцянки, які ви, швидше за все, не зможете виконати: спочатку зважте свої можливості і тільки потім говорите "так", щоб не кидати слова на вітер.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Вам варто пам'ятати про те, що "слово - срібло, а мовчання - золото": чим менше ви будете говорити, тим краще, інакше сказане зопалу або невпопад слово може серйозно ускладнити життя.

Рак (22.06 - 22.07)

Якщо випаде можливість проявити себе з кращого боку в очах колег і начальства, не нехтуйте нею: авторитет в професійній сфері ще ніхто не відміняв.

Лев (23.07 - 21.08)

Хороший день для переходу на нову роботу: співбесіда виявиться вдалим - вам вдасться зробити на потенційних роботодавців приємне враження, так що посаду, швидше за все, буде вашою.

Діва (24.08 - 23.09)

Використовуючи весь відпущений вам сьогодні зірками і природою красномовство використовуйте для того, щоб переконати в своїй правоті тих, від кого в тій чи іншій мірі залежить ваше благополуччя.

Терези (24.09 - 23.10)

Важливі справи заплануйте на першу половину дня: після обіду активність різко піде на спад, тому займатися в цей час варто тим, що не потребує великої кількості енергії.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Досить продуктивний день, протягом якого - зрозуміло, в разі правильного планування - вдасться зробити таку кількість справ, на яке раніше йшла тиждень.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні вдалими будуть будь-які переговори - як ділового, так і особистого характеру, тому, якщо вам необхідно досягти з кимось домовленості, призначайте зустріч саме на цей день.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Вам необхідно відмовитися від негативних висловлювань на адресу оточуючих вас людей: вони повернуться до вас бумерангом, тому бажайте хорошого навіть тим, хто не відчуває до вас добрих почуттів.

Водолій (21.01 - 18.02)

У цей день можна оформляти важливі папери і ходити по начальницьким кабінетах - їх господарі будуть налаштовані доброзичливо, і вам вдасться вирішити всі важливі для вас питання.

Риби (19.02 - 20.03)

Зробити день - та події навколо - позитивними допоможе відповідне мислення: чим доброзичливіше ви будете дивитися на життя, тим більше посмішок від неї отримаєте у відповідь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...