Зірки говорять: Гороскоп на 12 липня для всіх знаків Зодіаку

Зорі подарують вам приємні моменти та неочікувані сюрпризи. Йдіть за покликом серця та не звертайте увагу на другорядні речі.

Гороскоп на сьогодні, 12 липня 2020 року, прогнозує для більшості знаків зодіаку цікавий та насичений день, особливою неділя виявиться для закоханих пар, передають Патріоти України.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні ніяких грандіозних подій та пригод не буде. День може бути перспективним для всього, що пов'язано з любовними стосунками.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Постарайтеся не навантажувати свій організм надмірними фізичними вправами, хоча й сил у вас буде чимало. Уникайте конфліктів та з'ясування стосунків. Багато відпочивайте та не забувайте про рідних.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сьогодні Близнюкам вдасться зробити все, що вони запланують. Не опускайте шансу поспілкуватися з друзями та з тими людьми, які викликають у вас симпатію.

Рак (22 червня – 22 липня)

Для Раків цього дня не виключені романтичні пригоди. Здебільшого це стосується самотніх представників знаку. Живіть сьогоднішнім днем та не відмовляйте собі в маленьких радощах.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Мир та спокій, які панують у вашій сім'ї, стануть для вас надійною опорою та підтримкою в цей день. Якщо любов ще не оселилася у вашому серці, то у вас є шанс зустріти гідну людину.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Навіть, якщо вам здається, що все під контролем, прийняття важливих рішень краще все ж таки відкласти на потім. Сьогодні будьте обережні з грошима та втримайтеся від великих покупок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На Терезів чекає чудовий та спокійний вихідний день. Насолоджуйтеся відпочинком та робіть все, що забажаєте. Попереду вас чекає багато цікавого.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У першій половині дня у Скорпіонів переважатиме грайливий настрій. Ви можете захотіи чогось нового та цікавого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільцям слід налаштуватися на активний вихідний. У вас накопичилося багато справ, які треба обов'язково виконати. Ввечері дозвольте собі відпочити та ні про що не думати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні у Козерогів з'являться безліч ідей щодо додаткового заробітку. Зірки радять обрати той варіант, який для вас буде максимально комфортним.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зірки рекомендують Водоліям взяти себе в руки. Припиніть сумувати, адже увесь день ви проведете з поганим настроєм. Доля готує вам неочікуваний сюрприз, тож будьте напоготові.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сьогодні Риби захочуть усамітнитися наодинці за романтичним фільмом, цікавою книгою, чи нарешті приділити час своєму хобі. Ввечері обов'язково складіть план справ на наступний тиждень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...