Зірки говорять: Гороскоп на 17 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні чудовий день для здобуття нових знань та навичок. В майбутньому вони значною мірою впливатимуть на ваш успіх.

Гороскоп на сьогодні, 17 жовтня 2020 року, прогнозує успішний день для Риб, Водоліям рекомендовано відмовлятися від фінансових операцій, а Козерогам треба почати втілювати заплановане, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнам сьогодні слід достатньо часу відвести для турботи про своє здоров'я. Подумайте, чи не варто переглянути вам режим дня, харчування та звички. Зорі сприятимуть змінам.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Високі шанси на конфліктні ситуації з родиною. Виникнути вони можуть на фоні розмов про фінанси та при розподілі обов’язків. Старайтеся не "закипати" і з часом все вдасться владнати.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Стабільність – головне слово для Близнюків у цей день. Найімовірніше, що все йтиме так, як ви планували, і на ваш комфорт та плани ніхто не зазіхатиме.

Рак (22 червня – 22 липня)

День буде сприятливим для зміни іміджу – можна відвідати перукаря, розібрати речі в гардеробі. Важливих справ астрологи починати не рекомендують.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Час сприятливий для здійснення запланованих справ, вирішення важких питань і проблем. Втілення задуманого призведе до бажаного результату. При цьому витрата сил та енергії з вашої сторони видасться мінімальною.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні вам випаде нагода використати ваш прихований потенціал. Не відмовляйтеся від цікавих пропозицій, навіть якщо доведеться трішки попрацювати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні ви можете зустріти на своєму шляху співрозмовника, з яким зав’яжеться глибока та щира дискусія. Така подія принесе неабиякий заряд енергії – не забувайте бути щирими та відкритими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У цей день можливі проблеми пов'язані з відчуттям близькості. Особливо це стосується тих, хто втратив впевненість у своєму партнері або пристрасть у стосунках. Не дозволяйте цій ситуації тривати довгостроковою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільцям сьогодні життєво важливо знайти кілька хвилин, щоб відключитися від буденних справ та відновити запас сил. Зробити це можна, як і ввечері, так і вранці – головне виділити собі достатньо простору та часу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Відкиньте сумніви в сторону та починайте втілювати заплановане. Не варто хвилюватися через можливі труднощі, адже вони – частина життя. Здолавши непросте завдання, отримаєте більше впевненості у власних силах.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Підходьте зі скептицизмом до фінансових пропозицій. У випадку сумнівів, дайте собі час все ретельно обдумати та не приймайте поспішних рішень.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сьогодні вам може трапитися несподівана пропозиція. Мова може зайти навіть про зміну статусу довгострокових стосунків або про появу нової і важливої особи у вашому житті. Озбройтеся хорошим настроєм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...