Зірки говорять: Гороскоп на 20 вересня для всіх знаків Зодіаку

Неділя – прекрасний день для творчих людей.

Гороскоп на сьогодні, 20 вересня 2020 року, рекомендує Ракам якомога швидше вирішити конфліктні ситуації, Скорпіонам радить реалізувати найважливіші справи, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Уникайте сьогодні хвилювань – основна порада астрологів. Якщо вам здається, що доля випробовує вас на міцність – повірте, це зовсім не так.

Телець (21 квітня – 20 травня)

На Тельців цього дня чекає грандіозний шопінг. Те, що ви давно не наважувалися придбати – тепер стане вашим. І нехай доведеться витратитися, проте задоволення від покупки залишиться з вами надовго.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У цей день краще присвятити себе улюбленим заняттям, які допомагають вам відновлювати баланс і гармонію з собою. Додатковий ресурс і енергію додадуть заняття спортом, танці і помірне фізичне навантаження.

Рак (22 червня – 22 липня)

Конфлікти, сварки та скандали, що стосуються вашої сім'ї, варто вирішити якомога швидше. Негативні моменти будуть заважати вашому успіху.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сміливо давайте відсіч тим, хто осягає на вашу свободу і право вибору. Навіть якщо цією людиною є хтось із ваших близьких або рідних. Ваші бажання не повинні ставати причиною розбіжностей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не бійтеся показати світу себе справжнього. Відкрийте ті позитивні боки, які ви раніше приховували від усіх. У них і полягає ваш істинний шарм і харизма.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сприятливий день для вивчення нового і поновлення старого. Можливо, якісь речі або спогади з минулого заважають вам будувати майбутнє. Варто провести ревізію у вашій "шафі".

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не відкладайте складні завдання на інший день. Астрологи рекомендують почати день з реалізації найважливіших планів, які можуть змінити ваше життя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не соромтеся всього хорошого й не забувайте ділитися з близькими або друзями. Так ви ще сильніше відчуєте власний тріумф.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

День обіцяє бути цікавим і успішним. У Козерогів є всі підстави радіти життю. Сьогодні на вас чекає хороша новина, або динаміка і явний прогрес у справах, якими ви зараз займаєтеся.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Водоліям було б дуже непогано дати собі час подумати, які внутрішні розбіжності або суперечності вони могли б сьогодні подолати.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Пам'ятайте, що сьогодні все, що відбувається – залежить тільки від вас, а набутий досвід в підсумку виявиться цінним і значущим. Ловіть момент та насолоджуйтеся кожною миттю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...