Зірки говорять: Гороскоп на 23 червня для усіх знаків Зодіаку

Одному знаку Зодіаку загрожує провальний день.

У вівторок, 23 червня, позитив спрогнозовано низці знаків Зодіаку – Овен та Лев можуть знайти джерело грошей, а жінки-Тельці – людину, з якою можливий роман. Козерогам світять несподівані зміни в особистому житті, передають Патріоти України.

У прогнозі також йдеться, що Близнюкам загрожує провальний день, а Терези можуть посваритися з близькою людиною.

Що у вівторок світить земним знакам Зодіаку

Козеріг

Можливе зростання шарму та чарівності. Любовні стосунки можуть принести впевненість у своїх силах та радість.

Телець

Можливий приплив сил, і справи будуть вдаватися.

Жінки-Тельці можуть познайомитися з людиною, з якою може зав'язатися роман.

Діва

Можна розкриватися. Вас можуть вабити суперечки та диспути. Почуття можуть позитивно впливати на ваш стан.

Що у вівторок світить водним знакам Зодіаку

Скорпіон

Вранці є загроза серйозного нездужання чи загострення хронічних хвороб. Стане менше життєвих сил. Увечері варто прогулятися.

Рак

Можливо, життя випробує вас на зрілість. Вдома хтось може захотіти від вас турботи. На роботі потрібно буде зосередити сили.

Риби

Не найкращий час для роботи з документами та спілкування щодо роботи. Варто "розрядитися" – можна потренувати тіло чи сходити на масаж.

Що у вівторок світить повітряним знакам Зодіаку

Терези

Таємний недруг може спробувати поставити вам підніжку, але поплатиться за це. Можна шукати нові джерела прибутку. Можлива сварка з близькою людиною.

Водолій

Прогнозуються конфлікти та непорозуміння. Надії можуть виявитися марними, а обіцянки – помилковими. Будьте стримані під час спілкування.

Близнюки

Всім розпочатим справам загрожують провали. Не варто нічого планувати. Можливі нервові зриви.

Що у вівторок світить вогняним знакам Зодіаку

Лев

Завдяки новим ідеям можна знайти нові джерела заробітку. Завдяки відповідальності та діловитості можна домогтися схвалення керівництва.

Стрілець

Перепади настрою, душевне занепокоєння та емоційні зриви можуть негативно вплинути на стосунки з партнером. Відвертість може повернути злагоду та мир.

Овен

Нові джерела заробітку можна знайти завдяки свіжим ідеям. Прогнозується емоційний злет, він може позитивно вплинути на фізичний стан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...