Зірки говорять: Гороскоп на 25 липня для всіх знаків Зодіаку

Скористайтеся шансом дізнатися майбутнє.

Переважно успіх чекає на тих, хто займається науковою, літературною та аналітичною діяльністю, журналістикою, архітектурою та дизайном, але й представники інших професій в програші не залишаться. В цей час також можуть відкритися здібності провидця - не варто нехтувати шансом дізнатися свою долю, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Овен (21.03 - 20.04)

Незважаючи на те, що люди в цей день не ображаються на зауваження, критикувати всіх - різко і без розбору - все ж не варто - а раптом ви помиляєтеся?

Телець (21.04 - 21.05)

Відмовтеся від гордовитої манери поведінки і бажання повчати і наставляти оточуючих на шлях істинний - навряд чи вони оцінять вашу "турботу" щодо них належним чином.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Якщо немає можливості провести весь день на природі, постарайтеся відправитися в найближчий від вас ліс або водойму відразу ж після обіду - ви отримаєте потужний заряд енергії.

Рак (22.06 - 22.07)

Непорозуміння, яке виникло останнім часом у відносинах з близькою людиною, можна дозволити, просто поговоривши по душам - ви і самі здивуєтеся, як легко встановити мир в сім'ї.

Лев (23.07 - 21.08)

День бажано провести з рідними людьми - і у вас, і у них накопичилося багато цікавих тем для обговорення, до того ж, спілкуючись, ви зможете відпочити душею.

Діва (24.08 - 23.09)

На рідкість результативний день, коли, незважаючи на вихідний, вдасться не тільки завершити відкладені справи, але і виконати багато нових завдань, надолуживши згаяне.

Терези (24.09 - 23.10)

Роблячи важливий вибір, уважно вислухайте всы поради, які дадуть вам друзі і рідні, але рішення приймайте самостійно - вам краще знати, як вчинити.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Успіх супроводжуватиме у всіх справах - як професійних, так і особистих, а вже чим саме краще сьогодні займатися, залежить від того, що для вас зараз важливіше і цікавіше.

Стрілець (23.11 - 21.12)

У цей день вважається поганою прикметою позичати комусь гроші або давати поносити свої речі - нібито таким чином можна передати іншій людині частину своєї удачі.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Рекомендується на час відкласти роботу і побалувати себе: погуляти на свіжому повітрі, сходити в салон краси, попаритися в лазні, влаштувати на дому сеанс ароматерапії.

Водолій (21.01 - 18.02)

Плануючи своє життя на найближче майбутнє, прислухайтеся до внутрішнього голосу - він, на відміну від сухих і прагматичних аргументів розуму, вас не підведе.

Риби (19.02 - 20.03)

Якщо вам знадобиться допомога когось із оточуючих, сміливо просите про неї - сьогодні люди будуть доброзичливо налаштовані по відношенню один до одного, тому з радістю прийдуть на допомогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...