Зірки говорять: Гороскоп на 27 вересня для всіх знаків Зодіаку

У багатьох сьогодні може загостритися інтуїція. Добрий час, щоб фантазувати, займатися завданнями, які вимагають творчих думок.

Гороскоп на сьогодні, 27 вересня 2020 року, передбачає для Козерогів справу з минулого, а Скорпіонам варто детально розібратися із поточними завданнями, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнам зараз важливо не допускати нервових перевантажень. Варто прислухатися до своїх почуттів, щоб зберегти душевну рівновагу.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Варто проявляти обережність зі здоров’ям та не перевантажувати себе дорогою, якщо відчуваєте надмірну втому.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У цей день варто бути обережним зі своїм здоров’ям – уникати підозрілих та важких продуктів, самолікування та екстремальних ситуацій.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ракам сьогодні може бути притаманна легка емоційна нестабільність. Якщо на вас наваляться різкі перепади настрою – не лякайтеся.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Для Левів прогнозують на сьогодні дуже спокійний і гармонійний день. Він вдасться особливо добрим, якщо ви присвятите його сім’ї, родичам чи друзям.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День для більшості представників знаку буде сповнений бадьорої енергії та сили, направленої в позитивне русло. Його бажано присвятити добродійності, відпочинку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У цей день бажано знайти час для духовного. Це може бути хороша книжка, яка підкаже у якому напрямку та якими методами найкраще самовдосконалитися. Варто знайти час і для повного релаксу. У тих, кому сьогодні доведеться попрацювати, день минатиме легко.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цей день краще провести у спокої та детально розібратися з поточними завданнями. Варто бути обачними до здоров'я. Непевні справи краще відкласти на інший період.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Цей день бажано провести в русі, адже сьогодні довкола витатиме багато енергії, яку неодмінно варто залучити. Рекомендовано зайнятися спортом – побігайте, покатайтеся на велосипеді.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Високі шанси, що сьогодні перед Козерогами вирине справа з минулого, яка хвилювала вас уже давно. Уникайте зарозумілості та імпульсивності – з ними маєте шанс піти на необачний вчинок.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У стосунках з коханою людиною варто чекати сюрпризів. Доведеться проявити цікавість і додати родзинки у взаємини.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Постарайтеся не відволікатися на спокуси і доля дасть вам реальний шанс наблизитися до мети. Тут вже лише від вас залежатиме – скористатися ним чи ні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...