Зірки говорять: Гороскоп на 28 лютого

П'ятниця приготувала ряд несподіванок майже для всіх знаків Зодіаку.

Гороскоп на 28 лютого 2020 року для всіх знаків Зодіаку. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку будуть в цей день щасливими, а кого чекають невдачі, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

  • Овен

Овни, 28 лютого вам варто зайнятися вирішенням глобальних проблем, які нависли, немов дощові хмари. Варто ретельно розпланувати кожен крок і визначити, з чого краще почати. Тоді будь-які труднощі будуть вам під силу.

  • Телець

28 лютого Тельцям зірки рекомендують приділити час своїй родині. Близько сумують за вами, так як всю свою увагу ви приділяєте роботі або інших питань. Спробуйте відволіктися.

  • Близнюки

Гороскоп на 28 лютого говорить Близнюкам про те, що на них може впасти величезна кількість завдань, але при цьому їхнє вирішення доведе оточуючим ваш авторитет. Постарайтеся виконувати все вчасно.

  • Рак

Для Раків це максимально відповідний день, щоб приділити час самим собі. І якщо вдень на вас чекає рутинна робота, то вже ввечері ви зможете розслабитися і зайнятися бажаною справою.

  • Лев

Леви, 28 лютого варто розслабитися і трохи призупинитися. Щоденна гонка за поставленою метою іноді неабияк втомлює, пора подумати про власне здоров'я.

  • Діва

Гороскоп на 28 лютого говорить, що на Дів чекає щире зізнання. Воно стане несподіваним, але при цьому проллє рада на безліч відкритих питань.

  • Терези

Ваги, п'ятниця 28 лютого має стати для вас синонімом нестримних веселощів. Відірвіться сьогодні, як слід, ви ж давно цього хотіли.

  • Скорпіон

Зірки пророкують Скорпіонам 26 лютого полегшення в спілкуванні з керівництвом і колегами. Не реагуйте на провокації, тим більше, що на вашому боці – більшість.

  • Стрілець

28 лютого Стрільців чекає легкий і приємний день, будь-яка дрібниця буде приносити радість. Навіть якщо з'являться які-небудь подразники – просто ігноруйте їх.

  • Козеріг

Козерогам 28 лютого необхідно постаратися звести час, проведений на робочому місці, до мінімуму. Ви зараз куди потрібніше вашим рідним, ніж колегам і партнерам.

  • Водолій

П'ятниця – прекрасний час для романтичних зустрічей, побачень, нових знайомств і різних проявів любові. Насолоджуйтеся цим прекрасним станом кожну хвилину.

  • Риби

Риби, вам може надійти приваблива пропозицію по роботі, але не поспішайте на неї погоджуватися – за цим може критися обман. Проаналізуйте все і тільки тоді приймайте рішення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...