Зірки говорять: Гороскоп на 29 вересня для всіх знаків зодіаку

Деяким знакам доведеться дуже сильно попрацювати над комунікативними навичками, аби не зіпсувати вже досягнутих результатів. А в інших - навпаки день буде переповнений позитивними емоціями, що ви не знатимете, що з цим щастям робити.

29 вересня зірки в гороскопі обіцяють знакам зодіаку емоційно виснажливий день. Детальний гороскоп на сьогодні для кожного знака Зодіаку передають Патріоти України.

Козеріг

Сьогодні вірогідні невдачі в любовних справах або зіткнення зі сторонніми людьми, які закінчаться не на вашу користь. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили.

Водолій

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Хороший день для колективної роботи, спільних заходів. Прислухайтеся до порад друзів. Їх судження будуть вірними, своєчасними і точними. У Водоліїв надлишок енергії може виявитися руйнівним - вірогідні прояви нестриманості, категоричності в висловлюваннях, конфліктів з оточуючими.

Риби

День відзначений зростанням ділового та творчого потенціалу. У багатьох Риб виникнуть інтуїтивні осяяння, медитативний стан. Вони зможуть реалізувати себе як творці, не обмежуючись пасивним спогляданням. Цей день сприятливий для початку будівництва, проведення масових заходів.

Овен

Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. День символізує трансформацію статевої енергії, тому сексуальна активність помітно знизиться. Сварки і взаємні образи можуть звести нанівець сформовані відносини. Велика ймовірність несприятливого збігу обставин або невезіння. До вечора відносини з оточуючими прийдуть в норму. Тому, хто поруч з вами, дуже не вистачає вашої турботи і ніжності. Корисно перебувати біля води, прийняти ванну, сходити в басейн, лазню.

Телець

Серйозний день, пов'язаний з моральним і духовним перетворенням. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили. Корисно перебувати біля води, прийняти ванну, сходити в лазню.

Близнюки

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, з моральним і духовним перетворенням. Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. Емоції будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів і погіршення самопочуття. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили. Корисно перебувати біля води, прийняти ванну, сходити в лазню.

Рак

У цей день ви зможете по-новому поглянути на світ, хоча ви можете як і раніше уникати проблем у взаєминах з оточуючими. Не слід діяти на основі почуттів та емоцій. Подальший розвиток подій зажадає від вас обережності і виваженості.

Лев

День небезпечний і важкий в плані здоров'я. Велика ймовірність несприятливого збігу обставин або кардинально протилежного везіння. Не виключено, що ви з царственною гідністю пройдете повз несуттєві, з вашої точки зору, обставини, які в подальшому матимуть фатальний вплив на ситуацію. Сварки і взаємні образи з партнером можуть звести нанівець сформовані відносини.

Діва

Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. Емоції будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів і погіршення самопочуття. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили. Корисно перебувати біля води, прийняти ванну, відвідати басейн, лазню.

Терези

Сьогодні фінансове становище недостатньо стабільне: вірогідні втрати або ж обсяг витрат перевищує надходження. Надії, покладені на майбутні угоди, можуть виявитися марними. Може трапитися і так, що ви станете жертвою підступів суперника або потрапите в залежність від настрою свого партнера. Цілком можливі серйозні зміни в особистих відносинах, як позитивні, так і негативні. Сон - віщий, очікуйте виконання.

Скорпіон

Пасивний день. У вас може з'явитися відчуття втоми. Надмірні навантаження можуть вкрай вас зморити. Зменшіть ділову активність, інакше можливе виникнення серйозного захворювання. Вам необхідний тривалий відпочинок.

Стрілець

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, з моральним і духовним перетворенням. Ймовірно, сьогодні емоції будуть переважати над розумом. Постарайтеся, щоб ваші слова і вчинки не випереджали думки - спочатку думайте, а вже потім робіть. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...