Зірки говорять: Гороскоп на 4 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Щоб день був вдалим та продуктивним, постарайтеся зробити всі найважливіші справи в першій половині дня.

Гороскоп на сьогодні, 4 жовтня 2020 року, прогнозує вдалі покупки для Терезів. На Раків та Тельців очікує неабияке везіння, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Неділя для Овнів видасться досить одноманітною. Щоб хоч трохи себе розважити, можете виїхати незвичним маршрутом, зустрітися з давніми друзями, знайти незвичне хобі, відвідати популярні тренінги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Сьогодні у Тельців може зрости особиста чарівність. Це чудовий фундамент для того, аби завести романтичні та ділові знайомства, спілкуватися, жартувати.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Близнюкам у цей день не рекомендується ставити експерименти в коханні. Ймовірно, що щось піде трохи не так, й результат цих експериментів виявиться непередбачуваним. Найкращий сценарій неділі – повернення до справ, які постійно відкладали на потім.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ракам у цей день може усміхнутися везіння. Можливо, хтось виграє в лотерею, хтось знайде спонсора для своїх креативних ідей. Деякі Раки з вигодою позбудуться старих речей, продавши їх через популярну дошку оголошень. Неділя підходить для великих покупок.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Леви в цей день можуть сміливо брати участь у будь-яких видах змагань. Шанс на успіх дуже великий, але багато чого буде залежати від власної кмітливості (сміливості, сили, завзяття). Вечір неділі, швидше за все, завершиться в колі близьких людей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У Дів сьогодні є всі шанси стати жертвою осінньої хандри. Не виключено, що причиною апатії стане втома від напруженого графіка життя. Змініть на якийсь час звичну для вас обстановку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам у цей день рекомендується вирушити по покупки. Висока ймовірність, що вдасться придбати багато цінних речей за зниженою вартістю. Везіння також передбачається у сфері почуттів. Дійте, якщо є мета підкорити особу протилежної статі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіони сьогодні будуть прискіпливими не лише до себе, але й до інших. Постарайтеся не зіпсувати нікому вихідний день.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільці сьогодні зможуть випадково проникнути туди, де й не планували опинитися. Висока ймовірність стати випадковим свідком конфлікту сусідів або несподівано розкрити чийсь секрет. Постарайтеся швидше переключити увагу на щось інше.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Щоб перемогти, Козерогам потрібно проявити терпіння і холоднокровність. Чим менше емоцій ви покажете, тим кращі умови вам підготує доля.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

День відмінно підійде, щоб зайнятися фізичною працею. Так ви зможете відпочити від розумової роботи і провести день з користю для себе і оточуючих.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Постарайтеся не приховувати своїх бажань. Цілком ймовірно, що хтось поруч з вами хоче того ж. І з вас може вийти відмінна команда.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...