Зірки говорять: Гороскоп на День Святого Миколая, 19 грудня, для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні буде швидкоплинний день. Можливе відчуття тотального браку часу.

Гороскоп на сьогодні, 19 грудня 2020 року, прогнозує для Терезів тимчасові незручності. Тельцям треба зосередженіше ставитися до роботи, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Давно загублена знахідка у цей день може повернутися до представників знаку. Не завадить запланувати очищення будинку. Вечір буде сприятливим для посиденьок у дружньому колі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не дозволяйте сьогодні собі лінуватися і сповільнюватися без потреби. Відмовтеся від неякісного виконання своєї роботи, потім вам буде важко відмити свою репутацію.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сьогодні Близнюки зможуть почати дивитися на важливі для них речі під зовсім іншим кутом. Варто довіритися своїй інтуїції і почати діяти по-своєму. Твердість у діях приноситиме результати.

Рак (22 червня – 22 липня)

Цей день може стати вихідним від напруги та тривоги. Сьогодні імовірні ситуації, у яких ви повернете довіру до когось із ваших близьких чи знайомих, пробачите та примиритеся.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні ви проявите сміливість і завзятість, а тому несприятливі обставини вас не похитнуть. Імовірно, що вам доведеться прийняти виклик. Напевно ви отримаєте добрі новини з приводу рішень, які ви прийняли давніше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День, найімовірніше, буде активним. Ваші справи можуть задати вам темп. Сьогодні ви можете опинитися в ситуаціях, яким характерний буде інтенсивний обмін інформацією чи знаннями.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні у Терезів можуть виникнути тимчасові труднощі. Можливі програші чи зриви планів. Деякі ваші дії можуть не дати очікуваних результатів. Ви можете відчути провину, втім не варто в неї надто заглиблюватися. Спробуйте просто зробити висновки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зорі застерігають представників знаку від надмірного інтересу до життя інших людей. Якщо жити чужим життям, то свого не буде. Краще потурбуйтеся про власний затишок.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Доба не буде найкращою – можливі зіткнення з ситуаціями, які засмутять. Ви можете відчути себе самотнім, вам захочеться близькості та тепла від іншої людини. Можливі припливи ностальгії.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Для вас доба видасться вдалим періодом для знайомства з новими друзями. Ви будете раді відкрити себе для вивчення чогось цікавого.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Непохитність або надмірне передбачення у фінансових питаннях можуть спрацювати проти вас. Можливо, вас будуть турбувати страхи з приводу втрати фінансової стабільності. Розумні рішення можуть збільшити дохід.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доба обіцяє приємні зустрічі, в тому числі з родиною. Спогади про минуле можуть вас захопити зненацька. Високі шанси зустріти когось, кого не бачили роками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...