Зірки говорять: Гороскоп на неділю, 13 грудня, для всіх знаків Зодіаку

Багатьом знакам зодіаку сьогодні варто добре відпочити. Наступний тиждень буде дещо напруженим, тож повністю розслабтеся та проживіть цей день у своє задоволення.

Гороскоп на сьогодні, 13 грудня 2020 року, прогнозує для Дів приємний сюрприз. Рибам слід ретельніше поставитися до своїх планів, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

На особистому фронті Овнів чекають злети. Більше довіряйте своїй другій половинці. Дослухайтеся до своєї інтуїції. Доля буде на вашому боці.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тельцям сьогодні варто проявити свої таланти. Додайте більше яскравих барв у вашу щоденну рутину: відпочивайте, гуляйте, займайтеся улюбленими справами та виходьте зі своєї зони комфорту.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Персона, яка цікавить вас вже дуже давно, зникне на деякий час з вашого поля зору без пояснення причин. Беріть ініціативу в свої руки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сьогодні Ракам варто віддати перевагу відпочинку, усамітненню, вільній творчості, емоційно комфортному середовищу або необтяжливому заняттю.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Левам варто відмовитися сьогодні від будь-яких спроб змінити обстановку. Зранку ваше самопочуття може зруйнувати намічені плани. Варто зайнятися профілактикою хронічних захворювань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Неділя підготувала для Дів приємний сюрприз. Не забудьте подзвонити родичам. Здається, вам хочуть сказати щось важливе.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам сьогодні варто проявити свої організаторські здібності. У вас на носі важлива подія, яку треба добре спланувати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіонам захочеться розвіятися наприкінці тижня і провести вечір в компанії друзів. Не відмовляйте собі в цьому маленькому задоволенні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільці сьогодні зможуть навчитися дечому новому, що обов'язково стане їм у нагоді в недалекому майбутньому. Будьте акуратніші, є великий ризик отримання побутової травми.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козерогам зірки приготували любовні переживання, які визначать майбутнє їхніх відносин. Сьогодні ви будете налаштовані виключно на позитивну хвилю.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Якщо відчуваєте легке нездужання – зверніться до лікаря. Навіть якщо нічого критичного не буде, ви заспокоїте свою розбурхану фантазію.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У Риб стільки планів на майбутнє, що вони навіть стали в них губитися. Змініть свою тактику, тому що зараз все схоже на хаос.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...