Зірки говорять: Гороскоп на неділю, 17 січня, для всіх знаків Зодіаку

У цей день дотримуйтеся своїх амбіцій та не дозволяйте чужим людям тиснути на вас.

Гороскоп на сьогодні, 17 січня 2021 року, прогнозує для Терезів довгоочікуване отримання відповіді. Стрільцям варто зайнятися наведенням порядку у своїх справах, передають Патріоти України з посиланням на LifeStyle.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнам ні в якому разі не варто впадати у відчай через фінансові труднощі. Скоро всі ваші справи підуть вгору. На вулицю в холодну пору виходити не треба, краще проведіть вихідний день вдома з близькими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Сьогодні Тельцям треба попіклуватися про інших. Навіть незнайомі люди будуть вдячні вам за допомогу. В цей день вам захочеться робити добрі вчинки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сьогодні власникам автомобілів треба вкрай обережно поводити себе на дорозі. В особистому житті, якщо вас турбуватимуть якісь питання, можете сміливо звернутися за допомогою до родичів чи друзів.

Рак (22 червня – 22 липня)

Астрологи радять тримати себе в руках і не зриватися на близьких людей. Можуть виникнути фінансові труднощі, тому ретельно сплануйте свої витрати.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні Леви можуть знайти пригоди на свою голову, а потім не знатимуть, як з них вибратися. Для запобігання подібних ситуацій, не лізьте туди, куди вас не просять.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні Дівам треба вирішувати свої особисті питання. Приділіть час відпочинку. Вечір проведіть у колі сім'ї.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Якщо ви довгий час намагаєтеся вирішити якесь питання, то сьогодні до вас прийде довгоочікувана відповідь. Не варто в цей день робити те, що викликає у вас роздратування.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо ви вже довгий час б'єтеся над вирішенням якогось питання, сьогодні у вас з'явиться можливість вирішити справу на свою користь. Щоб знайти вихід з будь-якої заплутаної ситуації, проявіть гнучкість мислення, використовуйте свою фантазію, а також постарайтеся бути більш мобільними.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні постарайтеся зайнятися наведенням порядку в своїх справах і подумати, як розширити сферу діяльності. З усіма задуманими справами вам з легкістю вдасться впоратися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На Козерогів чекає хороший день, який ви захочете присвятити родині. Про роботу думати не варто. Також знайдіть час для себе і почніть займатися тим, що вам найбільше подобається.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

На Водоліїв у цей день чекає небувала радість та приємна звістка. Увечері налаштуйтеся на відпочинок і забудьте про побутові речі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Риби сьогодні захочуть трохи попрацювати, але ваші рідні та близькі категорично не дозволять вам це зробити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...