Зірки говорять: Гороскоп на неділю, 20 грудня, для всіх знаків Зодіаку

У цю добу варто покластися на свою інтуїцію і приймати те, що принесе життя.

Гороскоп на сьогодні, 20 грудня 2020 року, прогнозує для Дів чудові можливості, які подарує доля, а для Стрільців доба обіцяє серйозні зміни, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні Овнам вдасться знайти час для відпочинку та радості. У веселій атмосфері можна відсвяткувати невеликі перемоги. Імовірно, що вас запросять на важливу соціальну чи родинну подію.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Непередбачений хід подій може засмутити Тельців. Ймовірні провали у планах. Втім зрівноважить невдачі досвід, які згодом вдасться застосувати якнайкраще.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сьогодні Близнюки можуть отримати провокаційну інформацію або втрапити у важку розмову. Можливі нетактовні дії зі сторони інших, що додасть клопоту усім.

Рак (22 червня – 22 липня)

Творча аура додасть сил Ракам сьогодні. Ви обов’язково зможете щось змінити, зрозуміти чи здійснити. Дбайте про свої потреби та насолоджуйтесь життям.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні Леви можуть зіткнутися з чимось, що дотепер було для них важким і незрозумілим. Постарайтеся заручитися підтримкою людини, яка зазвичай додає вам натхнення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні доля покаже вам, що ви набагато сильніші, ніж думаєте. Зверніть увагу на дивовижні можливості, які відкриються перед вами у майбутньому.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цієї доби ви відчуєте необхідність рухатися далі. Не дозволяйте, щоб щось вас відволікало і відвертало вас від правильного шляху.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будьте готові до творчих ідей і пам’ятайте, що кожна ваша дія має шанси на успіх. Бережіть своє тіло і використовуйте все, що змусить вас відчути себе наповненим позитивною енергією.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Доба обіцяє серйозні зміни в житті та абсолютно нові ситуації. Робіть вдумливі судження про своє життя та приймайте усвідомлені рішення. Відмовтеся від того, у чому ви сумніваєтеся.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Добре підготуйтеся до викликів, що стоять перед вами. І хоч завжди можна знайти собі виправдання – зорі радять сьогодні більше не лінуватися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Цього дня може виникнути ситуація, в якій вам доведеться зробити важливий вибір. Заздалегідь переконайтесь, що ви проаналізували своє рішення і приймаєте його виважено.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тримайся міцно, тому що справи пришвидшаться. Ви, ймовірно, звільниться від того, що вас обмежує, і рухатиметесь вперед до втілення своїх ідей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...