Зірки говорять: Гороскоп на неділю, 28 лютого, для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні варто зайнятися справами, які сприятимуть вашому умиротворенню.

Гороскоп на сьогодні, 28 лютого 2021 року, радить Терезам відпочити. Стрільці можуть зайнятися в цей день активностями, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваша сила волі та чітка мета дозволять вам опинитися на висоті. Довіряйте своїй внутрішній силі та терпінню. Сьогоднішній день чудовий для того, аби знайти віру в себе.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тельців сьогодні можуть засипати порадами щодо того, як вести справи та жити. Не беріть собі до голови вказівки інших людей. Ви самі можете визначити, що для вас добре, а що – погано.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Фінансова сторона життя сьогодні буде особливо активною – можна розбагатіти і отримати додатковий прибуток, а можна і натрапити на чималі втрати. Тому варто обмежити справи з фінансами та бути уважним до деталей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Тим, хто нарікає на рутину та на те, що в житті нічого не змінюється, – варто брати ситуацію в свої руки. Наважитися на ризик буває важко, але результат дає нам новий досвід та відчуття того, що ми зробили все, що могли і не дали життю пройти повз.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні вдалий день, щоб перетворити ідеї у план дій. Не бійтеся починати – головне написати перший пункт і далі справа піде. Якщо витратите трохи часу на продумування стратегії – справа матиме високі шанси увінчатися успіхом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будь-яке переміщення, яке виходить за межі вашої звичної діяльності, піде на користь. У буденних справах клопотів виникати не повинно, а тому є високі шанси провести день у гарному настрої.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам необхідно як слід відпочити. Будьте уважні до власних бажань, які ви постійно відкладаєте на потім. Також вам слід звернути увагу на своє здоров'я.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіони варто звернути увагу на свій фінансовий стан. Будьте уважні, можливо, незабаром вас чекатиме велика кількість витрат.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Астрологи радять Стрільцям зайнятися активностями. Це можуть бути танці, спорт або ж просто весела прогулянка по місту зі своїми друзями.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козерогам треба розібратися у власних бажаннях. Вам необхідно точно зрозуміти, чого ви хочете від життя і свого майбутнього.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Сьогодні старайтеся керуватися здоровим глуздом, а не підказками зі сторони чи імпульсивними бажаннями. Вечір присвятіть нагальним потребам.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тим, кому сьогодні доведеться працювати, може бути не легко зосередитися. Спробуйте відволіктись трішки на щось прекрасне – це допоможе зосередитися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...