Зірки говорять: Гороскоп на неділю, 29 листопада, для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні чудовий день для того, щоб почати щось нове або позбутися від старого.

Гороскоп на сьогодні, 29 листопада 2020 року, радить Рибам задуматися над своєю поведінкою. Водоліям було б добре спланувати свій день, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Партнерські відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні дуже плідними і принесуть взаємне задоволення. Самотніх Овнів чекають багатообіцяючі зустрічі, цікаві, але нетривалі знайомства.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Можливо, в першій половині дня домашні клопоти заберуть багато часу і сил. Не виключено, що самооцінка і перспективні плани піддадуться ревізії. Велика ймовірність впасти в крайність або прийняти бажане за дійсне.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У першій половині дня можливі складнощі, пов'язані з переміщенням. За кермо сідати не варто, користуйся таксі або громадським транспортом. Стресова ситуація може вивести вас з рівноваги.

Рак (22 червня – 22 липня)

Цей день буде вдалим для будь-якої діяльності. Ваша наполегливість і безкомпромісність дадуть переваги. Якщо у вас є якась проблема – відпустіть її.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Неділя принесе успіх у досягненні довгострокових цілей. Левам варто мислити абстрактно, тоді ви знайдете оптимальний варіант вирішення проблеми. У другій половині дня на вас чекає фінансовий прибуток.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Цей день буде метушливим і принесе багато потрясінь. Дівам варто стримувати свої емоції. Проблема криється в надмірно емоційному відношенні до життя.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У першій половині дня вам варто чітко розпланувати свій день. Велика кількість роботи змусить Терезів замислитися над пошуком нестандартних рішень.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Неділя подарує Скорпіонам довгоочікувану стабільність. Прийняті сьогодні рішення позитивно позначаться на вашому майбутньому. Фінансові питання варто відкласти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Неділя Стрільцям принесе радісні новини і несподівані зустрічі. Вечір проведіть зі своєю сім'єю. Останнім часом ви приділяєте дому занадто мало часу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козерогам варто подбати про своє здоров'я. Ви дуже втомилися за цей тиждень. Перевтома не піде вам на користь, а тільки негативно позначиться на вашому фізичному стані.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Постарайтеся сьогодні все встигнути і правильно сплануйте свій час. Знайдіть декілька годин для відпочинку, оскільки вам не завадило б розслабитися і насолодитися вихідним днем.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Рибам варто задуматися над своїм ставлення до оточуючих. Хамство і зарозумілість не доведуть вас до добра. Сьогодні варто присвятити час роботі і дому. Незабаром вас чекає несподіваний фінансовий прибуток.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...