Зірки говорять: Гороскоп на суботу, 2 січня, для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні не розсіюйте свою енергію на непотрібні речі. Краще робіть більше корисних справ.

Гороскоп на сьогодні, 2 січня 2020 року, прогнозує новий життєвий етап для Стрільців. Терезам не варто нікому розповідати про свої плани, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овни будуть в захваті від сьогоднішнього дня. Хтось з дорогих вам людей зробить крок на зустріч. Зорі обіцяють вам романтичну пригоду та захопливі події в особистому житті.

Телець (21 квітня – 20 травня)

На Тельців сьогодні чекає продуктивний день. Ви встигнете зробити багато справ та навіть допоможете іншим. Поїздка в гості до родичів чи друзів принесе вам багато позитивних емоцій.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Близнюкам варто провести цей день наодинці з собою. Втім не затягуйте занадто довго з роздумами в самотності, адже вам треба встигнути зробити важливу справу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зранку Ракам доведеться трішки напружитися, втім вже у другій половині дня ви зможете присвятити увесь вільний час виключно собі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Щоб не допустити помилок, не робіть те, що викликає у вас сумніви. Нехай початок нового року принесе вам тільки радість і позитивні емоції.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні Діви отримають безліч позитивних емоцій. Постарайтеся не витрачати час на рутинні справи. Краще присвятіть його друзям і близьким. Можете навідатися до них в гості, або ж запросити до себе.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будьте обережні з вашою балакучістю. Не все те, що ви собі придумали мають знати інші. Розкриті всім ідеї та плани не принесуть ніякої користі в кар'єрному майбутньому.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зорі радять Скорпіонам бути оптимістичними і добродушними з людьми та не відмовлятися піти в гості та добре розважитися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогоднішній день символізує для Стрільців початок нового життєвого циклу. Ймовірно, ви повністю відкриєтеся на зустріч новому етапу свого життя.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Цей день варто присвятити допомозі родичам старшого покоління. Поїздки за місто принесуть приємні емоції та яскраві враження. Увечері варто зайнятися самоосвітою і почитати корисну книгу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Початок року виявиться для Водоліїв періодом яскравих емоцій та гострих відчуттів. Ймовірно, до вас повернеться колишня любов.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Беріться сьогодні за нові задачі, розширяйте поле своєї діяльності. Однак не перекладайте свої обов'язки на інших людей та не робіть вчинків, які можуть розчарувати близьких вам людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...