Зірки говорять: Гороскоп на суботу, 23 січня, для всіх знаків Зодіаку

Займайтеся в цей день тим, до чого найбільше лежить душа. Вечір проведіть у спокійній обстановці.

Гороскоп на сьогодні, 23 січня 2021 року, радить Терезам виконувати справи, які приносять задоволення. Стрільці можуть домогтися значного успіху у справах, передають Патріоти України з посиланням на LifeStyle.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнам зірки радять відпочити душею. Забудьте про проблеми, подивіться улюблений фільм, почитайте книгу або підіть на прогулянку. Зараз це вам не завадить.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тельцям не варто в цей день провокувати конфлікти. Постарайтеся максимально зберегти мир всередині себе і зовні. Не зациклюйтеся на непорозуміннях з людьми.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сьогодні чудовий день, аби зайнятися своїм тілом та його вдосконаленням. В особистому житті на вас чекають сюрпризи.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ракам випаде чудовий шанс внести позитивні зміни у звичайний ритм життя та навколишнє оточення. Субота – сприятливий час для проведення ремонту житлового приміщення.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні можуть надійти привабливі пропозиції, що стосуються професійної сфери діяльності. Єдине застереження в цей день – не займайтеся справами, від яких можете серйозно постраждати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У цей день ви можете переоцінити свої фізичні сили, що несприятливо позначиться на стані здоров'я. Основна увага сьогодні має бути направлена на будинок, сім'ю, родинні зв'язки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогоднішній день присвячуйте справам, які приносять вам задоволення. Займіться облаштуванням будинку, купівлею речей, про які мріяли та оновленням гардероба.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Робочий тиждень у Скорпіонів видався доволі важким, тому спробуйте у вихідний день трохи відпочити. Вечір зірки радять присвятити оздоровчим процедурам.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні Стрільці можуть домогтися значного успіху у справах. Будь-які питання будуть вирішуватися дуже легко. День підходить для того, аби розібратися у своїх думках і почуттях.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні Козероги будуть активно втілювати свої плани в життя. З питаннями, які виникнуть, навряд чи хтось зуміє впоратися краще, ніж ви самі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Сьогоднішня поїздка буде клопіткою і напруженою, тож краще в цей день не сідати за кермо. День краще провести в сім'ї. Займіться з рідними домашніми сімейними справами.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сьогодні постарайтеся в першій половині дня довести до логічного кінця справи, які почали ще вчора. Сімейні та побутові клопоти не займуть багато часу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...