Зірки говорять: Гороскоп на суботу, 26 грудня, для всіх знаків Зодіаку

День буде сприятливим для тих, хто задумав пошук союзників та однодумців.

Гороскоп на сьогодні, 26 грудня 2020 року, передбачає для Дів приємні моменти в особистому житті. Стрільцям краще уникати великих покупок, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

У цей день вам буде характерна неабияка рішучість та ясність думок. Ймовірні можливості кар’єрного росту чи успіхів у спробах покращити своє матеріальне становище.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Сьогодні вам знадобиться стриманість та розсудливість, які допоможуть уникнути неприємних ситуацій. Це правило діятиме для усіх сфер життя – від справ на роботі – до стосунків з рідними.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не приймайте критику близько до серця та будьте щедрими на добрі слова. Така тактика принесе плоди дуже швидко.

Рак (22 червня – 22 липня)

Можливі непередбачені витрати, які можуть знищити значну частину ваших фінансових ресурсів. Вдалий день для зустрічей і романтичних побачень.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Навчіться сприймати себе об'єктивно. Опишіть власні сильні і слабкі сторони і працюйте над їх вдосконаленням. Любіть себе та не думайте про те, як догодити іншим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Можливий потужний приплив натхнення, який дозволить доробити роботу, яку відкладали у ящик не один день. В особистому житті можливе оновлення.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Затрачені сили принесуть результат. А щоб усе йшло гладко – якісно виконуйте заплановане. Романтичні побачення сьогодні протікатимуть не найкраще.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам захочеться сховатися від сторонніх, відпочити від усього та уникати уваги до власної персони. Такі бажання цілком природні, тому сміливо за можливості залишайтеся вдома.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Доба буде сприятливою для тренування власної сили волі та внутрішньої стійкості. Великих покупок краще уникати, так само як і поїздок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У стосунках з близькими пам’ятайте, що вони не можуть читати ваші думки. Тому висловлюйте свої бажання, а не сподівайтесь, що про них здогадаються. Вечір краще провести вдома.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У цей день вас неабияк дратуватимуть правила, які встановили інші. Набирайтеся сміливості та відстоюйте власні кордони.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Стабільність – головне слово для Риб у цей день. Найімовірніше, що все йтиме так, як ви планували, і на ваш комфорт та плани ніхто не зазіхатиме.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...