Зірки говорять: Гороскоп на суботу, 9 січня, для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні рекомендовано добре відпочити, зібратися з думками і наповнитися позитивною енергією.

Гороскоп на сьогодні, 9 січня 2020 року, прогнозує Ракам зустріч з друзями. Дівам день принесе гарну звістку, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Овен (21 березня – 20 квітня)

У першій половині дня Овнів очікуватимуть труднощі під час переміщення. Не варто нікуди поспішати і приймати необдумані рішення. Увечері проведіть час в колі сім'ї.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Сьогодні Тельцям не варто перейматися щодо своєї зовнішності та звертати увагу на дрібні недоліки. Вільний час присвятіть тому, що приносить вам найбільше задоволення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У першій половині дня можуть виникнути розбіжності з коханою людиною. Постарайтеся зробити все для того, аби сімейні проблеми не порушили ваших планів. Не псуйте собі настрій піддавшись гніву та агресивній поведінці.

Рак (22 червня – 22 липня)

Раків цього дня чекає зустріч з друзями, з якими ви довгий період перебували в сварці. Сьогодні ви нарешті зустрінетеся і все стане на свої місця, як і раніше.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сьогодні Левів можуть спантеличити сімейні проблеми, намагайтеся не панікувати. Краще зосередьтеся на виконанні поставлених завдань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День буде спокійним та принесе гарну звістку. Щоб отримати потрібний результат, вам доведеться піти на зустріч зі своїм опонентом. Використайте в цей день всі можливості, щоб примножити свій капітал.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам варто завершити в цей день розпочаті справи. Вільний час присвятіть зустрічам з друзями та родичами. Астрологи радять в цей день за кермо не сідати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні стережіться інтриг та пліток зі сторони недоброзичливців. Намагайтеся більше уваги приділяти зовнішньому вигляду. У другій половині дня уникайте авантюрних пропозицій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільцям варто більше часу приділяти сім'ї, а не друзям і роботі. Також не варто колегам розповідати про свої далекосяжні плани, адже в майбутньому це може бути використано проти вас.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні Козерогам доведеться доводити свою правоту. Однак сваритися з оточуючими не варто. Спробуйте спокійно пояснити свою позицію та уникнути негативу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

На Водоліїв сьогодні чекає спокійний день. За можливості, виберіться хоча б на годинку на свіже повітря та прогуляйтеся зимовим парком.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сьогодні Рибам рекомендовано продовжувати роботу над розпочатими справами. Увесь день ви будете в піднесеному настрої та сповнені добрих намірів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...