Зірки говорять: Які події чекають на нас у 2021 році (відео)

Нам всім доведеться багато працювати, однак, методи доведеться міняти. Прийшов час відмовитися від старого.

2021-рік білого бика, пов'язаний зі стихією металу. Бик в астрології Сходу вважається символом працьовитості, завзятості, терпіння, врівноваженості і витривалості. Нам всім доведеться багато працювати, однак, методи доведеться міняти. Прийшов час відмовитися від старого і впроваджувати сучасні технології, переходити на новий формат навчання і діяльності, розповіла астролог Марина Скаді, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Все це обумовлено з'єднанням гігантів Юпітера і Сатурна в першому градусі Водолія, що належить до стихії Повітря. Основний астрологічний фактор 2021 року – напружені аспекти Юпітера з Ураном і Сатурна з Ураном. А це викличе глобальну політичну нестабільність. Особливо складні періоди нас чекають в лютому, червні, і грудні 2021 року, коли Сатурн у Водолії і Уран, управитель Водолія, будуть в напружених аспектах. У ці періоди, спілкування літніх, навчених життям людей і молодого покоління, призводить до серйозних конфліктів. Сатурн-це консервативне, що йде. Уран-нове, революційне, реформаторське. Тому 2021 рік – це боротьба нового з безперспективним і вичерпав себе.

З 20-х грудня 2020 Сатурн і Юпітер йдуть від впливу Плутона, тому всі неприємності, пов'язані з коронавірусом, поступово будуть слабшати. І в цілому, людство в 2021 році зможе впоратися з пандемією, багато в чому, завдяки колективному імунітету, вакцинації і новим схемам лікування, а також якогось пробудження. У 2020 році всі жили в страху, але тепер істина прояснюється. Коронавірус ослабне і стане стандартною сезонною вірусною інфекцією. Світ повернеться в колишній ритм життя, будуть вжиті заходи, які дозволять обмежити економічний збиток пандемії.

З 4 по 6 червня Марс в Раку стає в опозицію до Плутона в Козерозі - протистояння двох агресивних планет, вплив опозиції буде відчуватися 2-3 тижні. Може кардинально змінитися глобальний вектор міжнародних відносин. Тим більше, цей транзит збігається з коридором затемнень і напруженим аспектом Сатурна з Ураном. Мабуть, червень-найскладніший місяць 2021 року, благо, в цей період Юпітер ненадовго зайшов в знак Риб - з 14 травня по 28 липня, що сприяє оптимістичним настроям і щасливому завершенню подій червня.

У 2021 році активізуються енергії Водолія, який відповідає за все нове і сучасне, об'єднання, дружбу, свободу і незалежність. Пріоритети і цінності будуть докорінно змінюватися. Знання та інформація будуть цінуватися найбільше. Люди будуть прагнути вирішувати всі конфлікти мирним шляхом, домовлятися, Шукати взаємний інтерес. Водолій-знак революційних перетворень, що, в результаті призводить до технічного і соціального прогресу. Звичайно, все це буде відбуватися з перешкодами - весь 2021 рік зберігається напружений аспект квадратури між сильним Сатурном у Водолії, де він в статусі другого управління і Ураном, управителем Водолія, який рухається по знаку свого падіння - по Тельцю. Водолій-знак, що характеризує все людство, всіх жителів Землі і суспільства всіх країн світу. Телець-знак грошей і матеріального добробуту, а також всіх форм родючості. Цілком ймовірно, що 2021 рік буде неврожайним, про це якраз і говорить квадратура Сатурна і Урана. Але не панікуйте, все-таки Юпітер, весь рік 2021 згладжує стримуючі впливи Сатурна. Прагніть до нового у всіх сенсах, розвивайтеся, навчайтеся новим сучасним професіям, знаходите групи за інтересами, друзів і однодумців, переводите бізнес в інтернет.

У 2021 році буде 4 затемнення, а в 2020-му їх було шість. Перший коридор затемнень з 26 травня по 10 червня, другий коридор затемнень – з 19 листопада по 4 грудня. Під час затемнень, а також за день до і після коридору затемнень, потрібно поводитися максимально обережно, уникати екстриму, намагатися не починати важливих справ, а найкраще, присвятити час відпочинку, повсякденних справ або зайнятися самопізнанням.

До 19 липня Чорний місяць, кармічна негативна точка, рухається по знаку Тельця. У багатьох людей зміниться ставлення до матеріального світу, свого тіла, грошей. Якщо людина чинить несправедливо у фінансових питаннях, то він починає нести грошові та енергетичні втрати. З 19 липня Чорний Місяць увійде в знак Близнюків, люди будуть себе почувати вільно в матеріальному плані, довго не вирішуються майнові питання, нарешті, отримають своє завершення. Багато погасять кредити, повернуть борги або отримають заборгованості по заробітній платі.

Періоди ретроградності Меркурія знайомі всім, в 2021 ретроградність Меркурія виключно в знаках повітряної стихії: з 30 січня по 21 лютого, в знаку Водолій. З 30 травня по 23 червня, в знаку Близнюки. З 27 вересня по 18 жовтня, в знаку Терези. Відповідно до цього, у багатьох людей будуть найбільш виражені проблеми і порушення в справах і особистому житті. У ці періоди потрібно більше часу, витрат енергії і сил для вирішення тих чи інших питань і виконання робіт. У періоди ретроградності Меркурія потрібні додаткові умови і якісь особливі обставини для того, щоб проявити себе і реалізувати те, що заплановано раніше. Тому не рекомендується починати в ці періоди, що-небудь нове.

З 19 грудня 2020 по 29 грудня 2021 Юпітер рухається по знаку Водолія, але, ненадовго, планета великого щастя-Юпітер, зайде в знак Риб, де має статус другого управління, тому період з 14 травня по 28 липня – оптимальний час для планування далеких поїздок. При цьому для початку поїздок краще пропустити коридор затемнень 26 травня – 10 липня, плюс – мінус день від затемнень. З 30 травня по 23 червня період ретроградного Меркурія в знаку Близнюки. Тому, якщо відпустка потрапляє на цей період, будьте готові до різноманітних затримок, скасувань рейсів, втрати грошей і документів, запізнення, невиконання договорів протилежною стороною або господарями, і інші подібні неприємності.

Венера буде ретроградна з 19 грудня 2021 до 29 січня 2022 року в знаку Козеріг. Венера відповідає за союз, задоволення, зв'язок і бажання. Це планета любові, відносин і наших фінансів. Повернення, як мінімум, в думках до минулих відносин або перегляд життєвих позицій сьогодення, встануть на перше місце в період ретроградності Венери. У цей період не рекомендується купувати коштовності і предмети розкоші або мистецтва, інвестувати великі суми грошей, а також реєструвати шлюб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...