Зірки говорять: Кінець ретроградного Юпітера. Які знаки Зодіаку знайдуть щастя

З 14 вересня Близнюкам почне щастити у справах, пов'язаних зі спілкуванням і знайомствами.

Ретроградність планет практично завжди має негативні наслідки для людей. Не виключенням є і Юпітер, чий ретроградний рух завершується 14 вересня. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які знайдуть щастя з початком нового періоду, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.
  • Близнюки

З 14 вересня Близнюкам почне щастити у справах, пов'язаних зі спілкуванням і знайомствами. Навколишні почне боротися за увагу Близнюків, а отже - їх чекає успіх в любовній сфері.

  • Лев

До Левів у другій половині вересня повернеться самовладання і посилиться інтуїція. Справи підуть вгору. На роботі Леви зможуть також заробити більше авторитету, але для цього потрібно буде частіше простягати руку допомоги близьким, колегам і друзям.

  • Скорпіон

У Скорпіонів з середини вересня очікується різкий стрибок фінансової удачі, прогрес в бізнесі і в роботі. Успіх також чекає Скорпіонів в особистому житті. Найголовніше проявляйте непідробний інтерес до всього, чим ви займаєтеся, і вас чекає успіх.

  • Стрілець

Стрільцям з 14 вересня почне везти в плануванні справ. Юпітер-планета, яка управляє думками людей про їхнє майбутнє, так що представники даного Знака зможуть забути про минулі помилки і сфокусуватися на чомусь позитивному. З'явиться відчуття легкості, підуть геть сумніви і скептицизм. Можливо, це станеться не відразу, але поступово страхи кануть в лету.

  • Риби

Для Риб найближчі півроку стануть часом звільнення від негативних емоцій і спогадів. Рибам варто проводити свій час в спробах досягти гармонії і умиротворення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...