Зірки говорять: Кому пощастить, а кому варто бути обережним 7 березня

7 березня зірки приготували для більшості знаків випробування сили волі та характеру. Але не всі випробування будуть негативними. Деякі з них направлені на те, щоб підготувати вас до подальших високих звершень.

Детальний гороскоп на сьогодні для кожного знака Зодіаку передають Патріоти України.

Козеріг

Існує ймовірність поліпшити своє матеріальне становище або уникнути підступів противників. У другій половині дня можливе погіршення самопочуття, депресія, головний біль. Не виключено, що доведеться зіткнутися з дрібними фінансовими проблемами й домашніми клопотами. Не зловживайте спиртними напоями, проявіть помірність в їжі. Сон збудеться через чотири дні.

Водолій

День несе подвійну характеристику. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, можуть зіграти у вашому житті значну роль, як позитивну, так і негативну. Можливо, у вас з'являться нові ідеї, які можуть якось двояко вплинути на ваше світовідчуття. Будьте до себе критичніше. Непогано було б проаналізувати свої можливості та схильності.

Риби

Життєві сили значно зростуть. Цей день ви можете присвятити самовираженню, розкриттю своїх талантів. Багато хто доб'ється успіху в найважливіших справах. Імовірність зустрічі зі старими друзями. Відносини з родичами сьогодні повинні покращитися. В особистому житті панують гармонія та рівновага.

Овен

Сьогодні зайва старанність, участь в ризикованих або сумнівних справах можуть привести до самих сумних наслідків. Обставини зажадають від вас рішучих дій, однак результати будь-якого рішення будуть невдалими.

Телець

Перша половина дня несприятлива в фінансовому відношенні. Постарайтеся поводитися стримано - не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте ризикованих операцій, не пускайтесь в авантюри. Ваша активність і наполегливість можуть змусити вас квапити події. Зберігайте самовладання. Поводьтеся сьогодні досить стримано.

Близнюки

День несприятливий для спілкування і встановлення нових відносин. Постарайтеся поводитися стримано - не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте випадкових знайомств, не пускайтесь в авантюри. Не слід квапити події або намагатися змінити звичний розпорядок дня. Зберігайте самовладання. Вечір відзначений гармонією і душевною рівновагою. Уникайте крику, різких виразів, необґрунтованих звинувачень.

Рак

Несприятливий день. Не нервуйте через дрібниці. Поводьтеся сьогодні досить стримано. Не намагайтеся бути активним і наполегливим, не квапте події. Вам буде потрібен час, щоб розібратися в собі та оцінити свої сили. Можливо, що ви отримаєте звістку від тих, з ким давно не спілкувалися. Зустріч з давнім другом або подругою може стати приємною.

Лев

Обставини можуть вимагати від вас рішучих дій або відповідальних рішень, однак результати будуть невдалими - велика ймовірність помилки або невірного тлумачення інформації.

Діва

Перша половина дня сприятлива для спілкування і встановлення нових відносин, обіцяє підтримку вищих сил і впливових покровителів. Існує ймовірність поліпшити своє матеріальне становище й уникнути підступів противників. Друга половина дня несе негативні тенденції. Сварка з партнером може перерости в скандал.

Терези

Двоїстий, суперечливий день. Перша половина дня приведе до зниження життєвого потенціалу. Можливі обмани та ілюзії. Нестача енергії може викликати незадоволеність і агресивність. Не зловживайте спиртними напоями, проявіть помірність в їжі. Друга половина дня виявиться відносно спокійною. Основні події відбуватимуться вдома і можуть бути пов'язані з грошовими надходженнями.

Скорпіон

Сприятливий день для поліпшення матеріального становища, придбання нерухомості. Сьогодні головне - нічого не переплутати й робити все вчасно, не відкладаючи на потім. При такому підході до справи успіх вам гарантований. Велика ймовірність приємної зустрічі зі старими друзями. Відносини з родичами сьогодні повинні покращитися. У другій половині дня зверніть увагу на своє здоров'я, займіться спортом.

Стрілець

День пройде під знаком обману і непорозумінь. Постарайтеся поводитися стримано - не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте випадкових знайомств, не пускайтесь в авантюри - вірогідні ускладнення в роботі або особистому житті. Сьогодні краще не проявляти ділову активність і не намагатися змінити звичний розпорядок дня. Постарайтеся у ввічливій формі відсторонити від себе людей, до яких не маєте довіри. Уникайте крику, різких виразів, необґрунтованих звинувачень. У справах слід бути вкрай обережним і уважним, особливо при роботі з документами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...