Зірки говорять: Кому щаститиме з фінансами, а кому в особистому житті. Астропрогноз на січень

Січень 2020 року буде дуже унікальним і незвичайним місяцем, адже відразу кілька планет зберуться дуже близько, утворюючи з'єднання в знаку Козерога.

Таке скупчення планет в одному місці називають "парад планет" або в астротермінології - "стелліум". Середина цього місяця буде дуже насиченою, для багатьох він може стати переломним, особливо це стосується кар'єри, професійної діяльності і особистих досягнень. Для деяких знаків зміни в житті можуть початися в найближчий час, передають Патріоти України.

КОЗЕРІГ

Більшість Козерогів в цьому місяці відзначить свої дні народження, тому те, що з вами почне відбуватися в січні, вплине на події всього 2020 року.

По-перше, ви помітите, що зараз можуть сильно змінитися ваші погляди на життя. Якщо ви недавно пройшли період випробувань, значить, у вас почнеться біла смуга в абсолютно новій якості. Ви також повинні зрозуміти, що тільки від ваших особистих рішень і ваших дій буде залежати ваше життя. Загадайте свої найзаповітніші бажання в день вашого народження, і вони обов'язково здійсняться.

Особливо важливим цей місяць буде для тих, хто народився з 9 по 15 січня будь-якого року.

ОВЕН

Для вас цей місяць не обіцяє бути простим, швидше за все, ви будете серйозно замислюватися про свою кар'єру, професійну кваліфікацію та особисті досягнення. Саме в цій сфері життя можуть бути і події, які або щось серйозно змінять у вашому житті, або піднімуть на якісно новий рівень життя.

У цьому місяці у вас є шанс змінити роботу або хоча б серйозно задуматися про те, що ви хочете від роботи насправді. Хтось може почати з малого: переглядати оголошення про вакансії, заповнювати прогалини в знаннях, або зробити перший крок до створення своєї справи. Зараз не можна особливо розслаблятися: це ваш шанс отримати більше.

Особливо важливим цей місяць буде для тих, хто народився з 10 по 13 квітня будь-якого року.

ТЕРЕЗИ

Для вас в цьому місяці будуть особливо актуальні теми сім'ї, батьків і відносин з родичами. Ви можете замислитися про те, що вас не влаштовує в цих відносинах, і спробувати це виправити. Ви будете більшу частину своєї енергії віддавати родині. Саме в цій сфері життя буде найбільший рух і найбільше подій.

Добре поїхати з родичами у відпустку, щоб змінити обстановку і проявити себе абсолютно в інших умовах. Хтось може думати про переїзд, почати ремонт у своїй оселі і серйозно задуматися про нового члена сім'ї.

Особливо важливим цей місяць буде для тих, хто народився з 13 по 17 жовтня будь-якого року.

РАК

Для вашого знака цей місяць також буде важливим і таким, що запам'ятовується, і ви дуже багато зможете зрозуміти для себе. В першу чергу, це стосується ваших відносин з партнерами (особистими чи діловими), а також відносин з іншими людьми в цілому.

Якщо у вашому житті зараз складаються не дуже приємні стосунки, які неможливо змінити і поліпшити, швидше за все, вони розпадуться. Але якщо відносини прагнуть до розвитку, вони стануть тільки міцнішими. Сфера партнерських відносин зараз буде вас дуже сильно хвилювати і турбувати. Але це також і шанс налагодити більш гармонійні відносини з вашими партнерами, якщо ви будете підходити до життя більш усвідомлено.

Особливо важливим цей місяць буде для тих, хто народився з 11 по 16 липня будь-якого року.

Хто реалізує свої фінансові плани

СКОРПІОН

Для вас тема грошей завжди стоїть на важливому місці. У січні і лютому 2020 року у вас з'явиться більше шансів реалізуватися саме у фінансовій сфері. Втім, варто бути насторожі і не дуже переоцінювати свої можливості. Також не варто особливо багато витрачати на задоволення, але і не включайте економію на повну. Шукайте можливості підняти свій дохід, а не скоротити витрати. Тільки так можна піднятися на сходинку вище.

СТРІЛЕЦЬ

З січня 2020 вам випаде можливість показати, на що ви реально здатні в плані заробітків. Не виключено, що вам стане надходити безліч пропозицій, а вам треба буде лише вибирати вигідні. Але будьте готові до того, що і працювати доведеться чимало, якщо ви хочете отримати більше.

У цьому місяці вам доведеться сфокусуватися на особистих цілях і поставити для себе нові. Якщо ви все зробите правильно і дотримуватиметесь того, про що мрієте, докладатимете зусиль, тоді і гроші надходитимуть в більшому обсязі. Особливо варто звертати увагу на нові знайомства.

ВОДОЛІЙ

Січень 2020 стане для вас місяцем прихованих можливостей. Можливості, в тому числі ті, що стосуються грошей, можуть бути трохи приховані, тому вам доведеться бути уважнішими, ніж зазвичай. Якщо ви маєте неофіційні і таємні доходи, то цілком можливо, що ви зможете побачити додатковий прибуток саме в цьому місяці.

Якщо бажання піднімати свій дохід у вас зараз немає, то можете просто отримувати задоволення від того, що маєте. Можна витрачати гроші на розваги і робити так, як вам більше подобається. У будь-якому випадку, ви залишитеся задоволеними.

ТЕЛЕЦЬ

У січня 2020 ви зможете збільшити не тільки особисті доходи, але також принести фінансову удачу вашим партнерам. Можуть також виникнути питання, які пов'язані з чужими грошима, кредитами, податками, страховками або спадщиною, які ви будете успішно вирішувати.

Щоб реалізувати свої фінансові плани, вам варто завести нові зв'язки, знайомства або відкривати для себе більше корисної інформації. Своєчасно отримана інформація може захистити вас від фінансової помилки.

Кому пощастить в особистому житті

РИБИ

У першій половині місяця ви, швидше за все, будете приховувати свої почуття, і не будете ділитися нічим потаємним. Але друга половина місяця може відкрити вас зовсім з іншого боку: захочеться любові, почуттів, нових емоційних переживань і захоплень.

Ви можете знайти для себе нові відносини, якщо захочете, але скоріше, це буде просто насолода життям, причому яка вона є зараз, з усіма задоволеннями і хорошими можливостями. Будьте обережнішими з вашими бажаннями: вони можуть здійснитися.

ДІВА

Якщо у вас вже склалися відносини, у вас є шанс підняти їх на новий рівень або істотно поліпшити. Особливо варто звернути увагу на другу половину місяця, коли буде більше можливостей, і ваші партнери теж будуть налаштовані на зміни.

Самотні Діви мають шанси зустріти любов, але для цього вам необхідно проявити ініціативу і вийти із зони комфорту. Ви можете багато часу зараз приділяти дому і родичам, але виходити в люди просто необхідно, щоб зустріти нових людей і зав'язати нові корисні зв'язки, які можуть привести вас до успіху.

БЛИЗНЮКИ

Січень 2020 може приготувати вам приємні події в особистому житті, але особливо якщо ви здійсните подорож і не будете сидіти вдома. Цей час буде особливо пам'ятним, якщо ви зміните обстановку. Добре спілкуватися з людьми здалеку або з іноземцями.

Друга половина місяця більше підійде все ж для якихось робочих моментів, для вирішення питань кар'єри, тому якщо ви самотні і хочете знайти свою другу половинку, більш вдалий час для цього - святкові дні.

ЛЕВ

У цьому місяці партнери будуть чимало радувати вас і принесуть приємні сюрпризи. Особисте життя в першій половині місяця буде наповнене задоволеннями, приємними емоціями. Якщо у вас є партнери, вам варто подбати про них і поставитися до них з великою увагою, тоді вони теж повернуть вам турботу в подвійному розмірі.

Ті, хто самотні, мають шанси зустріти коханих. Але є ризик, що нові відносини, хоча і будуть зав'язуватися дуже швидко, можуть розчарувати вас. Тому спочатку варто придивитися до людини, зробити висновки, а потім переходити на новий рівень у відносинах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...