Зірки говорять: Кому зі знаків Зодіаку пощастить на найближчих вихідних

Нинішні вихідні, 14 і 15 листопада, включають в себе одразу кілька місячних днів, тому неординарні ситуації змінюватимуть одна одну і нудьгувати в цей час ми точно не станемо.

Субота, 14 листопада, один з найтемніших і негармонійних днів у місяці: все позитивне нібито розчиняється в атмосфері, а на поверхню випливає темне і негативне. Настрій в такі часи залишає бажати кращого, дають про себе знати загнані глибоко всередину страхи і фобії — аж до манії переслідування, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Якщо у людини недостатньо моральних сил і вона не впевнена, що впорається з негативною енергетикою, яка тяжіє над світом, їй краще взагалі не виходити з дому і пересидіти складний час в рідних стінах, які, як відомо, допомагають в найскладніших обставинах. Тим більше що ховатися від суворої дійсності доведеться недовго: вже в неділю, 15 листопада, ситуація розвернеться на триста шістдесят градусів. День гармонії і позитивної енергії, коли можна будувати плани на майбутнє, одним з пунктів яких обов'язково має стати найзаповітніше бажання. Незважаючи на гадану нездійсненність, воно обов'язково стане реальністю.

Кому пощастить в такий непростий, але дуже цікавий час?

  • Близнята (22.05 — 21.06)
Близнята отримають унікальний шанс генерувати ідеї, які згодом дозволять їм зробити семимильний професійний крок вперед. Цими днями — особливо в неділю — їх виявиться так багато, що представники знака постануть перед необхідністю записувати їх, щоб згодом не забути. Тоді на дозвіллі можна буде обміркувати всі думки, які спали в цей час на думку, вибрати найпродуктивніші ідеї і вирішити, яким чином потрібно втілити їх в життя. Без перебільшення можна сказати, що вони виявляться по-справжньому геніальними, і це відкриє перед Близнятами блискучі перспективи.
  • Діва (22.08 — 23.09)
Дівам нинішні вихідні дадуть чудову можливість змінити своє життя на краще. Так вже станеться, що їм відкриється мудрість, що дозволяє по-новому подивитися на події найближчого майбутнього — вони інтуїтивно відчують, в який бік їм потрібно йти, а також за допомогою якої тактики і стратегії досягти поставленої мети. Якщо сьогодні представники знака продумають всі свої кроки і складуть довгостроковий план, вже через пів року-рік їм вдасться отримати результати, про які досі вони могли тільки мріяти.
  • Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіонам зірки обіцяють мінівідпустку — у всякому разі, їм пощастить провести цей час із максимальною користю як для тіла, так і для духу. Кращою "підзарядкою" для представників знака завжди була — і залишається — можливість доторкнутися до прекрасного, будь то експозиція художнього музею, концерт класичної музики або вилазка на природу. У нинішніх умовах остання виявиться найбільш актуальною: приголомшливі осінні пейзажі, які незабаром поступляться місцем зимовим, наповнять Скорпіонів необхідною їм енергією. Ну а від понеділка можна буде зі свіжими силами взятися за роботу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...