Зірки говорять: Куму Путіна загрожує фіаско, - астролог

Усі позиції нардепа можуть зруйнуватися, попередив Росс.

Астролог Влад Росс спрогнозував, що 2020 рік для нардепа та кума президента Російської Федерації Володимира Путіна Віктора Медведчука може стати найгіршим, який тільки можна собі уявити. Медведчуку загрожує фіаско та руйнування всіх позицій, - розповів експерт, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

За його словами, у 2020 році у кума російського лідера може погіршитися самопочуття та стан здоров'я.

"Гороскоп, який включається у день народження Медведчука (Медведчук народився 7 серпня 1954 року – Ред.), обіцяє йому найгірший рік, який тільки можна собі уявити. Найперше, на нього чекають великі гоніння та закриття всіх телеканалів, які йому належать ...", – сказав співрозмовник.

Раніше Влад Росс говорив, що у Віктора Медведчука може повністю порушитися взаємозв'язок з українською владою. Астролог додав, що кум Володимира Путіна може стати вигнанцем та знайти притулок у Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...