Зірки говорять: Молодик 16 жовтня. Що не можна робити в цей день

За словами астролога, до і після молодика у жодному разі не можна робити хірургічні операції.

Молодик в жовтні 2020 року в Україні настає в п'ятницю, 16 жовтня. Нова фаза Місяця стартує о 22:30. Астролог Влад Росс розповів, що ні в якому разі не можна робити в цей день, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

За його словами, до і після молодика у жодному разі не можна робити хірургічні операції. "...У жодному разі 15-17 жовтня не можна робити хірургічних операцій", – зазначив астролог.

Крім того, після того, як пройде молодик 2020, – 23, 31 жовтня – краще утриматися від поїздок на машині, на поїзді або від польоту на літаку. Також варто бути обережними з гострими предметами і з вогнем, а також уникати натовпу.

В цей раз молодик пройде під заступництвом знака Зодіаку Терези.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...